Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
Vælg mellem 16.517 sommerhuse Destinationer under Danmark
Efterårsferie Danmark 349-5005
Efterårsferie Danmark 349-5005

Må efterårsferien gerne byde på ro og afslapning, så finder I ikke et mere passende sted at holde ferien end i et sommerhus i et naturskønt område. Om I foretrækker at holde ferie tæt ved hav og strand, i skov eller plantage eller med udsigt til åbne vidder, så er det nemt at finde et sommerhus til efterårsferien.

Det er derimod svært at finde noget mere afstressende end en gåtur gennem klitterne og langs stranden efterfulgt af hygge hjemme i sommerhuset med en god bog og udsigt til uberørt natur – måske med gang i brændeovnen. Det kan hurtigt blive en tradition.

Leje af sommerhus i efterårsferien er første skridt til en familieferie med gode oplevelser og tid til hinanden. Sommerhus og efterårsferie er to ord, der nærmest hører sammen, og et sommerhus i efterårsferien er opskriften på afslapning og sjove timer med brætspil og leg, hvor hele familien kan være med. Det er også hyggeligt at lave mad sammen og have god tid til det.

Tag cyklerne med på efterårsferie i sommerhus og tag på eventyr og opdagelse i området omkring sommerhuset. Med den rigtige påklædning kan en efterårsdag med at samle sten og skaller på stranden være en skøn oplevelse. Det samme kan en tur i skoven og på de mange naturlegepladser, der findes rundt om i ferielandet.

Holder I ferie ved vandet, kan der også være gode oplevelser at hente på et surfbræt eller med en fiskestang i hånden. Ofte kan man komme med en tur på vandet – enten med en udflugtsbåd eller en fiskekutter. Heldigvis er efterårssolen skøn og ikke en sjælden gæst.

Skal efterårsferien indeholde et smut til København, venter der jer mange gode oplevelser. Har I f.eks. aldrig set Den lille Havfrue ”live” eller været på Nationalmuseet, ja så er det oplagt at gøre det nu. Selve atmosfæren i byen – og ikke at forglemme de mange butikker og caféer – er i sig selv et besøg værd.

Er det Aarhus, der er målet for feriens bytur, må I ikke gå glip af Den Gamle By, Kunstmuseet Aros og den hyggelige gamle bydel.

Holder I efterårsferie i nærheden af Ribe, er et besøg her et must. Danmarks ældste by er både charmerende og fyldt med historie, brostensbelagte stræder og domkirken. Ribe VikingeCenter er en oplevelse fra en helt anden tid med sjove aktiviteter for børn.

Aalborg er også en by, der er værd at kigge nærmere på. Byen er en af landets yngste, Nordjyllands kulturhovedstad med bl.a. en charmerende havnepromenade, Zoo og et permanent street food marked.

Vælg mellem 16.517 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
 • Sommerhus med pool i uge 42

  Nyd det idylliske efterår i Danmark og tilbring en uforglemmelig ferie med familien. En behagelig og familievenlig atmosfære og mange aktivitetsmuligheder giver de perfekte betingelser for en afslappende familieferie i et sommerhus.
  Efterårsferie Danmark pool 090-05702
Vis alle artikler om Danmark