Scandlines færgen MF Prins Richard
© Scandlines / Lars Sørensen
Scandlines Danmark
Havneholmen 25, 8. sal
DK-1561 København V
+45 33 15 15 15
Vælg mellem 39.546 sommerhuse Vælg mellem 123 tilbud

Scandlines – når ferien starter med en sejltur

Køb din Scandlines færgebillet online nu (reklame)*

Skal du på kør-selv-ferie i Tyskland eller et andet land i Øst- eller Sydeuropa, kan du med fordel starte ferien med en sejltur. Spar turen over Storebælt, tag en pause på færgen og lad sejlturen fra Danmark til Tyskland være første stop og oplevelse på rejsen. Nyd den friske havluft, få morgenkaffe eller pomfritter om bord og køb snacks fra færgens Travel Shop til køreturen. Med højt feriehumør kan rejsen ned igennem Europa fortsætte.

Bro eller færge – hvad er hurtigst og billigst?

Når du rejser fra Sjælland, Lolland-Falster eller Møn til Tyskland og videre ned igennem Europa, kan du vælge imellem at køre over Storebæltsbroen eller at tage en Scandlines færge. Oftest vil færgen være den hurtigste, korteste og billigste måde at krydse grænsen på. Med Scandlines' ruteberegner kan du nemt finde den optimale rejserute for dig og din familie, når I skal sydpå.

Scandlines færgen MF Prins Richard på åbent hav
© Scandlines / Lars Sørensen

Rødby til Puttgarden

Uanset om du skal til et møde i Hamborg, på miniferie i Tyskland eller på kør-selv-ferie i Europa, er færgeturen fra Rødby til Puttgarden en unik maritim oplevelse. Sejlturen varer kun 45 minutter. Med mange daglige afgange kan du rejse nøjagtigt, når det passer dig og din familie. Ombord kan du nyde udsigten over havet, forkæle dig selv med et lækkert måltid eller udforske færgens Travel Shop, hvor du kan købe parfume, kosmetik, søde sager, samt øl, vin, vand og spiritus taxfree.

Travel Shop, parfume på en Scandlines færge
© Scandlines
Scandlines buffe
© Scandlines

Gedser til Rostock

Når du sejler mellem Gedser og Rostock, har du ekstra god tid til at nyde udsigten og den friske havluft samt udforske de mange tilbud og handle i færgens Travel Shop. Overfarten varer 2 timer, hvorefter du rammer de tyske motorveje og er godt på vej ned igennem Europa eller til en messe eller et møde i Berlin. Hvis ferien går til den tyske østkyst, såsom Rügen eller Usedom, er du også på rette vej. Ferien starter allerede på færgen.

Scandlines' hybridfærge Deutschland i Rødby i solnedgang
© Scandlines / Jess Berner Nielsen

Tag dit kæledyr med på rejsen

Du er meget velkommen til at tage mindre kæledyr såsom hunde og katte med ombord på færgen. Din firbenede ven må opholde sig i alle områder uden gulvtæpper, men den skal enten være i snor eller i bur. Alternativt kan dit kæledyr også forblive i bilen under sejlturen.

Køb din færgebillet online
Køb din Scandlines færgebillet online nu (reklame)*

Husk at informere dig om betingelserne for den valgte billettype på Scandlines’ hjemmeside.

En Scandlines-færge sejler ud fra Puttgarden havn
© Scandlines / Siemens
Scandlines Logo

* Vi har indgået en aftale med Scandlines Danmark ApS om salg og formidling af visse produkter, herunder færgerejser. For hvert salg eller formidling af Scandlines Danmarks ApS’ produkter, kan vi modtage en provision fra Scandlines Danmark ApS.

Vælg mellem 39.546 sommerhuse Vælg mellem 123 tilbud

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark