Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Bornholm weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 154 sommerhuse Destinationer under Bornholm

Lej dit luksus sommerhus Bornholm weekend her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt luksus sommerhus Bornholm weekend hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets laveste pris på et luksus sommerhus Bornholm weekend hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

Ligger centralt for mange udflugter. Smuk udsigt. Mulighed for gode traveture bl.a Knuden rundt. Kan anbefales.

Området er dejligt

Hyggelig lille by med gode restauranter og butikker og et dejligt omraade at gå ture i.

Godt område med god plads. Flot udsigt over Østersøen med udsigt til Christiansø. Tæt på strand.

Fantastisk beliggenhed, mange udendørsmuligheder, tæt på byen, og alligevel landlig idyl.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det luksus sommerhus Bornholm weekend, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Bornholm weekend til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Bornholm weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Også nemt og hurtigt. Rigtig god service.

Nemt overskueligt website, hurtig og venlig betjening af service medarbejder. Vil helt klart komme tilbage her og se efter andre ferie, glæder os til en dejlig bade/hygge ferie.

Vi oplevede ingen problemer ved bookingforløbet.

Vælg mellem 154 sommerhuse

Andre artikler om Bornholm

Vis alle artikler om Bornholm

Andre artikler