Et leje af sommerhus Bornholm privat er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.790 sommerhuse Destinationer under Bornholm

Lej dit leje af sommerhus Bornholm privat her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit leje af sommerhus Bornholm privat her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige leje af sommerhus Bornholm privat.

Det koster dig ikke noget som helst at få alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen bureauer der tilbyder dit foretrukne leje af sommerhus Bornholm privat til en lavere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Godt område med god plads. Flot udsigt over Østersøen med udsigt til Christiansø. Tæt på strand.

Spændende med flotte og vedligeholdte gamle bindingsværks huse - Smuk by.

Super beliggenhed!! Fantastisk tæt på strand og Netto.

udmærket - der var overraskende mange kaniner

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne leje af sommerhus Bornholm privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et leje af sommerhus Bornholm privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Intet at sætte en finger på.

Fungerer hver gang. Vi har booket ferie via Feline flere gange både i DK og udlandet. Det har været problemfrit hver gang. De ferieboliger, vi har lejet, har også levet op til vores forventninger.

Vælg mellem 1.790 sommerhuse

Andre artikler om Bornholm

Vis alle artikler om Bornholm

Andre artikler