Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Hjarbæk.
Vælg mellem 44 sommerhuse Destinationer under Limfjorden
langtidsleje sommerhus hjarbæk
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Hjarbæk.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Hjarbæk - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udbud af sommerhuse i og i nærheden af Hjarbæk. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse gennem en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid er, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har mange års erfaring med denne slags opgaver, og har tidligere hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Står du foran en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der betyder, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Hjarbæk, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det gælder naturligvis også hvis du har specielle ønsker eller behov. Vi har lavet mange individuelle løsninger, og vi kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 44 sommerhuse

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden

Andre artikler