Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Nordfyn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 518 sommerhuse Destinationer under Nordfyn

Lej dit sommerhusudlejning Nordfyn her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhusudlejning Nordfyn her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhusudlejning Nordfyn.

Når du lejer et sommerhusudlejning Nordfyn hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhusudlejning Nordfyn hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er populært at holde sommerferie i et sommerhusudlejning Nordfyn, og derfor er husene også meget eftertragtede.Jo før du går i gang med at gå på udkig efter et sommerhusudlejning Nordfyn til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Brugervurderinger

Meget roligt område, ville også være børnevenligt.

Virkelig lækker placering med udsigt til vandet. Vejret gør at den scorer toppoint, for det var skønt at være udenfor. Campingpladsen i nærheden er også et plus.

Fint område, dejlige stier og strand.

Ubeskrivelig smuk udsigt.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhusudlejning Nordfyn du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhusudlejning Nordfyn til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhusudlejning Nordfyn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget hjælpsom betjening.

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

Fantastisk hurtig og reel behandling af booking ------- gør det gerne igen :-)

Vælg mellem 518 sommerhuse

Andre artikler om Nordfyn

 • Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
 • Sommerhus Nordfyn miniferie

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordfyn miniferie. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Nordfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.