Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
Vælg mellem 473 sommerhuse Destinationer under Rømø
Smukt, nyopført rækkeshus til 8 personer bygget i sten med stråtag i 2 plan. Huset ligger på Rømø kun 50 m fra Vadehavet og indeholder al tænkelig komfort.
Smukt, nyopført rækkeshus til 8 personer bygget i sten med stråtag i 2 plan. Huselt ligger kun 50 m fra Vadehavet og indeholder al tænkelig komfort. Fra huset er der en utrolig flot udsigt over vandet. Til huset hører en åben terrasse med havemøbler samt balkon på 1. sal. Emne nr. 121-29-2528

Sommerhus Rømø

Strandene omkring Rømø byder på masser af hyggelige timer sammen med børnene. Der er frit valg mellem strandene mod vest og dem i øst, hvor vandet er roligere og derfor mere egnet til familier med mindre børn. Under alle omstændigheder er en tur til Lakolk ikke til at komme uden om; landets bredeste strand skal simpelthen opleves!

De naturskønne omgivelser på Rømø er som skabt til både vandre- og cykelture. En helt særlig oplevelse er det at gå ned til stranden når tidevandet er på sit laveste. Gå en tur på den blotlagte havbund sammen med børnene, det er super sjovt at kigge efter sten, skaller, krabber og andre dyr i sandet.

Det er muligt at leje heste og ride en tur i Rømøs skønne natur, og selvfølgelig også på stranden. Hvis børnene ikke er så store at de kan ride selv, vil de stråle af glæde over udsigten til en ridetur på en pony eller et æsel, som mor og far trækker rundt på en bane i Rømø Lege- og Hesteland. Her findes desuden en lang række aktiviteter som f.eks. trafikskole.

Fra Havneby på den sydlige del af Rømø kan I tage færgen til landsbyen List på den nordlige spids af den tyske ferieø Sylt. Oplev et af Tysklands dyreste og mest eksklusive ferieområder, og nyd sejlturen frem og tilbage.

Inde på fastlandet er Ribe med domkirken og den lange, smalle og utroligt stemningsfulde gågade helt klart også en udflugt værd. Domkirken, Torvet og den lange, smalle gågade der fører forbi en velfungerende vandmølle er absolut en udflugt værd.

Privat sommerhusudlejning Rømø - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Rømø er privat ejede. Af den grund kan man reelt kun leje et privat sommerhus Rømø. Når du vælger at leje sommerhus privat Rømø hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Rømø? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Rømø hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Rømø
Her vil du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse Rømø. Vi giver dig sommerhuse Rømø fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget enklere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Rømø på ét sted!

Leje af sommerhus Rømø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Rømø med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Rømø på den letteste måde. Lej dit sommerhus Rømø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rømø - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Rømø. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Rømø. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Rømø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rømø her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Rømø, et feriehus Rømø eller en feriebolig Rømø er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Rømø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rømø nu!

Vælg mellem 473 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.