Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
Vælg mellem 995 sommerhuse Destinationer under Rømø
Lakolk Strand på Rømø

Sommerhus Rømø

Strandene omkring Rømø byder på masser af hyggelige timer sammen med børnene. Der er frit valg mellem strandene mod vest og dem i øst, hvor vandet er roligere og derfor mere egnet til familier med mindre børn. Under alle omstændigheder er en tur til Lakolk ikke til at komme uden om; landets bredeste strand skal simpelthen opleves!

De naturskønne omgivelser på Rømø er som skabt til både vandre- og cykelture. En helt særlig oplevelse er det at gå ned til stranden når tidevandet er på sit laveste. Gå en tur på den blotlagte havbund sammen med børnene, det er super sjovt at kigge efter sten, skaller, krabber og andre dyr i sandet.

Det er muligt at leje heste og ride en tur i Rømøs skønne natur, og selvfølgelig også på stranden. Hvis børnene ikke er så store at de kan ride selv, vil de stråle af glæde over udsigten til en ridetur på en pony eller et æsel, som mor og far trækker rundt på en bane i Rømø Lege- og Hesteland. Her findes desuden en lang række aktiviteter som f.eks. trafikskole.

Fra Havneby på den sydlige del af Rømø kan I tage færgen til landsbyen List på den nordlige spids af den tyske ferieø Sylt. Oplev et af Tysklands dyreste og mest eksklusive ferieområder og nyd sejlturen frem og tilbage. Bestil billetter til FRS Sildfærgen her (reklame).

Inde på fastlandet er Ribe med domkirken og den lange, smalle og utroligt stemningsfulde gågade helt klart også en udflugt værd. Domkirken, Torvet og den lange, smalle gågade der fører forbi en velfungerende vandmølle er absolut en udflugt værd.

Vælg mellem 995 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Dejlig natur og skøn udsigt. Mange forretninger/restauranter lukket grundet årstid.
Havneby
8 voksne 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Meget tæt på landevejen og dermed støj
Havneby
5 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fint sommerhusområde med kedeligt.
Rømø
14 voksne 4 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Områder var en byggeplads med hullede sandvej ind til området
Kongsmark
4 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 september
God beliggenhed og skøn natur
Kongsmark

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet