Østerhede begejstrer med sin vidunderlige placering lige midt i klit- og hedelandskabet. De børnevenlige omgivelser, den fantastiske natur og de enestående strande danner den perfekte ramme for en uforglemmelig familieferie på Vadehavsøen Rømø.
Vælg mellem 37 sommerhuse
Sommerhus Østerhede_121-29-2667
Emne nr. 121-29-2667

Familier, der vil tilbringe en aktiv ferie i rolige omgivelser, vil uden tvivl ramme plet, når de vælger Østerhede på Rømø som feriedestination. Sommerhusområdet ved kysten tæt på øens hovedby byder på de mest fantastiske omgivelser.

Når man bestemmer sig for at leje et sommerhus i Østerhede, vil man nyde godt af den gode infrastruktur, den idylliske beliggenhed og det hyggelige ferieområde, der er garant for en behagelig ferie med familien.

Der kan handles direkte i Østerhede, eller man kan tage til Havneby 3 km derfra, hvor udbuddet af dagligvarer vil være større. Her lokker også det skønne havneområde og små spisesteder. Det bedste er dog Rømøs særlige atmosfære, der er til stede i alle øens afkroge.

De herlige strande på Rømø indbyder til hyggelige stunder, en picnic med familien, lange gåture og sportslig aktivitet på land og til vands. Den 15 km lange strand ved Lakolk er et sikkert hit. Strandens bredde varierer flere steder mellem 1,5 og 6 meter, og der er masser af plads langs stranden til alle former for sport og leg, men også rekreation i den friske havluft og afslapning i solen.

I Østerhede er der særlig god mulighed til at opleve naturen, der ligger lige for jeres fødder. Tag på sjove opdagelsesture i de herlige omgivelser – det er hyggeligt for både store og små. Vråby Plantage, der grænser op til Østerhede, lokker med de blødeste grønne bakker og snoede vandrestier, der fører jer til udsigtspunktet ved Stagebjerg. Hvis man kigger godt efter, kan man få øje på rådyr, fasaner, harer og andre dyr under vejs.

Mindst lige så attraktiv er også turene, der fører gennem Kirkeby Plantage. Den herlige fyrreskov og de høje klitter skaber en særlig atmosfære, der har en afslappende indvirkning på krop og sind. I Tvismark Plantage veksler landskabet konstant mellem skov og hede. Her finder I de mest fantastiske stier, som I både kan indtage til fods eller på cykel. Her ligger også udsigtspunktet Høstbjerg, der byder på en fantastisk udsigt over øen og (alt efter vejr) Sild og Esbjerg.

Rømøs nordlige del er ét stort fuglereservat. Udover vadehavsfugle, kan man gennem foråret og efteråret betragte forskellige trækfugle, der opholder sig her. Et særligt dyre-highlight for børn er sælerne, der tumler sig i solen ud for Rømøs kyst.

Rømøs Islændercenter er det perfekte sted for alle, der elsker heste. Det befinder sig lige uden for Østerhede. Tæt på Østerhede ligger også Rømø Minigolf, der er endnu en hyggelig familieaktivitet. Hvis man er lidt mere til de rolige udflugtsmål, kan man tage turen forbi Rømø Kirke med de mange skibsmodeller hængende fra loftet.

Leje af sommerhus i Østerhede med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Østerhede med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Østerhede på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Østerhede - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Østerhede. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Østerhede. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Østerhede her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Østerhede, et feriehus i Østerhede eller en feriebolig i Østerhede er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Østerhede til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Østerhede nu!

Vælg mellem 37 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 marts
Grundet regnen var haven en stor sø, hvilket selvfølgelig ikke var optimal. Et dejligt sted.
Rømø

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet