Toftum ligger på den nordlige del af Rømø i naturskønne omgivelser med hede, fyrretræer og bakker. Helt ideelt til vandre- og cykelture. Stierne fører jer gennem området og videre ud på resten af Rømø. Turen kunne gå til fuglereservatet ved Juvre, hvor mange fugle holder rast på deres tur enten syd eller nord på. Fra øens højeste punkt, Høstbjerg, fås en fantastisk udsigt over reservatet.
Vælg mellem 88 sommerhuse
Velindrettet sommerhus til 16 personer i Toftum, er opført i 2012 og indrettet med en stor poolafdeling med loft til kip som rummer swimmingpool, sauna og et spabad med plads til 4-6 personer.
Velindrettet sommerhus til 16 personer er opført i 2012 og indrettet med en stor poolafdeling med loft til kip som rummer swimmingpool, sauna og et spabad med plads til 4-6 personer. Husets beliggendhed giver udsigt til engene, digerne og et lille glimt af Vadehavet samt Rømø-dæmningen. Emne nr. 090-40615

I det 16. og 17. årh. bosatte flere kaptajner, de såkaldte kommandører, fra hollandske hvalfangerskibe sig på Rømø. Deres flotte særprægede huse ligger her stadigt. I et af husene finder I Nationalmuseet Kommandørgården – et intakt hvalfangerhus. Museet fortæller om hvalfangstens historie og betydning for øen, og et imponerede skelet af en kaskelothval er udstillet her.

Toftum ligger tæt på Vadehavet, hvor man ved tidevande kan samle krabber og andre smådyr i vandkanten. Det er ikke tilladt at bade her – det kan man til gengæld på den kilometer lange børnevenlige sandstrand ved Lakolk. Stranden er Nordeuropas bredeste, så her er god plads både til de aktive, og til jer der vil slappe af med en bog eller snuppe en lur til bølgernes brus. Drageflyvning, kitesurfing og ridning er bare nogle af de aktiviteter, man kan kigge på eller selv deltage i, og sandslotte side om side med kanaler og dæmninger er børnenes værk og et dagligt syn her.

Naturcenter Tønnisgård arrangerer spændende ture og aktiviteter for både børn og voksne, f.eks. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet. Tager I selv på tur ud i Vadehavet, skal I huske at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt, inden I tager afsted.

På Rømø er der mange årligt tilbagevendende begivenheder, bl.a. regattaer, havnefest og Line Dance træf, så der sker altid en masse på ferieøen. På stranden ved Lakolk er der f.eks. dragefestival, ringridning, petanquestævner. Rømø Lege- & Labyrintpark ligger i Havneby. Her kan hele familien tage på skattejagt i parkens store labyrint, test jeres matematiske evner eller hyg jer med et spil krolf.

Har I lystfiskerblod i årerne, har Rømø og fastlandet tæt masser at tilbyde. Fiskevandene er af meget høj kvalitet, og i de mange fiskefyldte åer kan I bl.a. fange store havørreder og laks. Er I mere til Put & Take, kan I f.eks. kaste snøren ud i Ørredsø ved Ribe.

Det er meget populært at tage på udflugter til fastlandet. Det gamle grænseland har mange hyggelige byer hver med deres særpræg, historier og attraktioner.

Ribe er Danmarks ældste by og er især kendt for Domkirken, vægterne og vikingerne. Domkirken står som et imponerende vartegn og er så absolut et besøg værd. Byens historie kan opleves i rekonstruktionerne i fuld skala på Ribe VikingeCenter, hvor I således kan få et unikt indblik i Danmarks historie. Børnene kan deltage i ridderturnering i bedste middelalder stil på Museet Ribes Vikinger. Byen har gode muligheder for shopping og cafébesøg i de gamle hyggelige gader med fortidens smukke og fornemme huse.

Klosteret i Løgumkloster dateres 842 år tilbage i tiden. Østfløjen og kirken fra 1200-tallet er velbevaret og et besøg værd. De 49 klokker i Kong Frederik IX’s Klokkespil, der er Nordens største, høres flere gange dagligt. Besøg også Højer sluse og Schackenborg Slot i Møgeltønder.

I Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter finder I bl.a. bowlingbaner, et stort legeland og en svømmehal, så her er masser af aktiviteter til en regnvejrsdag. I jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark møder I i højsæsonen "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer i parken, der er klar til at lære jer at skyde med bue og pil og sejle i stammebåde.

Leje af sommerhus Toftum med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Toftum med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Toftum er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Toftum nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Toftum - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Toftum. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Toftum. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Toftum hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Toftum her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Toftum, et feriehus Toftum eller en feriebolig Toftum er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Toftum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Toftum nu!

Vælg mellem 88 sommerhuse

Områdeanmeldelser

11 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 februar
Dejligt område med meget natur
Toftum
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Rømø er en skøn ø, men området hvor huset ligger er lidt kedeligt.
Toftum

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet