Havneby ligger på Rømøs sydspids og er den største by på øen. Her er der rigtig feriestemning med butikker, restauranter, liv på havnen og naturskønne omgivelser. Fra havnen går færgen til Sylt, og dæmningen, der forbinder Rømø med fastlandet, ligger få km herfra. Tæt på ligger Vråby Plantage, der er et klitområde og et yndet valg, når der står travetur på programmet.
Vælg mellem 445 sommerhuse
Dejligt feriehus til 6 personer med stor sydvestvendt terrasse er beliggende i Havneby, i gåafstand fra Havnebys livlige havnemiljø.
Dejligt feriehus til 6 personer med stor sydvestvendt terrasse er beliggende i gåafstand fra Havnebys livlige havnemiljø. Huset har en stor sydvestvendt terrasse der er delvis indhegnet og en del af den er overdækket. Emne nr. 130-R10695

Naturcenter Tønnisgård arrangerer spændende ture og aktiviteter for både børn og voksne, f.eks. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet. Tager I selv på tur ud i Vadehavet, skal I huske at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt, inden I tager afsted. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men ved tidevande kan man gå på krabbejagt i vandkanten.

Bade kan man til gengæld fra den kilometerlang sandstrand ved Lakolk. Den stenfri og børnevenlig sandstrand er Nordeuropas bredeste, og her er der masser af plads til at lufte drager, gå lange ture, cykle, ride eller surfe - eller bare nyde at have tid til hinanden. Sandet er perfekt til at bygge sandslotte af. Stranden er omkranset af klitter, der skaber en uforstyrret oase til solbadning. Ta’ herned først på aftenen og nyd det smukke syn, når solen går ned i Vesterhavet.

På Rømø er der mange årligt tilbagevendende begivenheder, bl.a. regattaer, havnefest og Line Dance træf, så der sker altid en masse på ferieøen. På stranden ved Lakolk er der f.eks. dragefestival, ringridning, petanquestævner. Rømø Lege- & Labyrintpark ligger i Havneby. Her kan hele familien tage på skattejagt i parkens store labyrint, test jeres matematiske evner eller hyg jer med et spil krolf. På nordøen finder I et stort fuglebeskyttelsesområde, hvor mange fuglearter holder rast på deres vej syd eller nord på.

Vadehavet omkring Rømø er fredet og indgår i den store Nationalpark Vadehavet, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur og tilbyder oplevelser for både store og små.

Rømø og det nære område inde på fastlandet har fiskevande af en meget høj kvalitet. I de mange fiskefyldte åer kan I bl.a. fange store havørreder og laks. Er familiens yngste med, kan I med fordel kaste snøren ud i en Put & Take sø, f.eks. Ørredsø ved Ribe.
Der er fine udflugtsmål i det nære område på fastlandet. Det gamle grænseland har mange hyggelige byer hver med deres særpræg, historier og attraktioner.

Ribe er Danmarks ældste by og er især kendt for Domkirken, vægterne og vikingerne. Domkirken står som et imponerende vartegn og er så absolut et besøg værd. Gå indenfor og nyd den moderne udsmykning af Cobra kunstneren Carl-Henning Pedersen og den unikke udsigt fra Borgertårnet. Byens historie kan opleves i rekonstruktionerne i fuld skala på Ribe VikingeCenter, hvor I således kan få et unikt indblik i Danmarks historie. Børnene kan deltage i ridderturnering i bedste middelalder stil på Museet Ribes Vikinger. Både Ribe og Tønder byder på fine muligheder for shopping og cafébesøg i de gamle hyggelige gader, der emmer af atmosfære og vidner om fortidens storhed, hvor der blev bygget smukke, fornemme huse.

Klosteret i Løgumkloster dateres 842 år tilbage i tiden, og østfløjen med munkenes dormitorium og kirken fra 1200-tallet er velbevaret. De 49 klokker i Kong Frederik IX’s Klokkespil, der er Nordens største, høres flere gange dagligt. Højer sluse og Schackenborg Slot i Møgeltønder er også et besøg værd.

I Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter finder I bl.a. et topmoderne bowlinganlæg, et stort legeland med rutsjebane og klatremuligheder, en svømmehal - det perfekte sted at tilbringe en regnvejrsdag. Besøg også jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark. I højsæsonen møder I "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer i parken, der gerne lærer jer at skyde med bue og pil og at sejle i stammebåde.

Leje af sommerhus Havneby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Havneby med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Havneby på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Havneby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Havneby - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Havneby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Havneby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Havneby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Havneby her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Havneby, et feriehus Havneby eller en feriebolig Havneby er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Havneby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Havneby nu!

Vælg mellem 445 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Hele området trænger til update.
Havneby
2 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
RIM områder er ved at være ret slidt og trænger Til en renovering,
Havneby
2 voksne 1 barn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Dejligt tæt på by og indkøbsmuligheder, men den trafikerede vej, hvor der kører mange færgetræk dagligt trækker det ned.
Havneby
5 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 februar
Der er billeder af en rutchebane i det store bassin når man ser stedet. Men den er der ikke. Den var savnet i det store bassin for vores de store børn.
Havneby
1 voksen 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Svømmehallen kunne være bedre, mangler fx legeredskaber.
Havneby

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet