Børnevenlige strande og et enestående naturlandskab indbyder til udendørsaktiviteter på Rømø. På øens sydkyst ligger Sønderstrand – et populært ferieområde for familier, der gerne vil opleve øen og de mange attraktioner.
Vælg mellem 672 sommerhuse
Sommerhus Sønderstrand_130-R10792
Emne nr. 130-R10792

Ferieområdet ved Sønderstrand er meget familievenligt. De fantastiske strande og den herlige natur ligger lige udenfor døren. Sønderstrand ligger tæt på øens hovedby og har derfor en god infrastruktur. Her lokker flere butikker og et par gode restauranter. I området ved Sønderstrand er det nemt at nyde de gode fiskespecialiteter, og i fiskerihavnen er der frisk fisk og krabber på menuen.

Sommerhuset i Sønderstrand er det perfekte sted at vende tilbage til efter en lang dag fuld af oplevelser. Her får I det perfekte udgangspunkt for en afslappende ferie med gode muligheder for udflugter til nærområdets attraktioner og aktiviteter.

Den børnevenlige sandstrand ved Sønderstrand indbyder til solbadning, svømmeture, gåture i vandkanten, spil og leg. Her kan man også give sig i kast med sportsaktiviteter i og på vandet. Stranden råder både over et badeafsnit og et sportsafsnit, så der er plads til familier med yngre og ældre børn, ligesom der er plads til lige dele afslapning og aktive timer ved vandet.

Et godt strandalternativ er Lakolk Strand, der imponerer med sine 15 km. Alt efter, hvornår på dagen I besøger stranden, er den op til 6 km bred grundet tidevandet. Derfor er der også god plads til alle, om man er til afslapning, drageflyvning, rideture eller sport og boldspil. Nyd også udsigten over stranden på en gåtur gennem de skønne klitter.

Væk fra stranden præsenterer Rømø sig med flotte plantager, der venter på at blive udforsket på vandre- eller cykelture. Både Vråby Plantage og Kirkeby Plantage er en udflugt værd. Et særligt highlight er udsigtspunktet Stagebjerg i Vråby Plantage.
På Rømøs nordlige del ligger landets smukkeste fuglereservat. Her tumler vadehavsfuglene sig side om side, mens sælerne tager solbad.

Uanset hvad I får dagen til at gå med, skal I huske at nyde tiden. Vi anbefaler at man planlægger ferien på Rømø med en vis fleksibilitet, så der er tid til at stoppe op, holde en hyggelig picnic og lade tiden stå stille for en stund. Der vil altid dukke nye og spændende ideer op til udflugtsmål og aktiviteter, som I lige skal nå.

På Rømøs strande er det nemt at følge tidevandet. I kan også dykke mere ned i forklaringen om flod og ebbe på det børnevenlige Mini Museum Rømø. Her kan I også lære mere om øens flora og fauna. Tæt på Mini Museet ligger Naturcenter Tønnisgård med det traditionelle stråtag, der er typisk for gårdene på Rømø. Her er naturen også i fokus blandt udstillinger om øboerne og deres livshistorier.

Rømø er kendt for at have Danmarks ældste og mindste skole. Den gamle skolebygning i Totum blev brugt til undervisning i perioden 1784-1874 og er i dag et museum med original indretning. Hvis man har brug for, at der skal ske lidt mere, kan man besøge Rømø Lege og Hesteland med attraktioner for de små, deriblandt hoppepude, hestevognsture og legeplads.

Leje af sommerhus i Sønderstrand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Sønderstrand med præcis den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Sønderstrand er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Sønderstrand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Sønderstrand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Sønderstrand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sønderstrand her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Sønderstrand, et feriehus i Sønderstrand eller en feriebolig i Sønderstrand, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Sønderstrand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sønderstrand nu!

Vælg mellem 672 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Hele området trænger til update.
Havneby
2 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
RIM områder er ved at være ret slidt og trænger Til en renovering,
Havneby
2 voksne 1 barn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Dejligt tæt på by og indkøbsmuligheder, men den trafikerede vej, hvor der kører mange færgetræk dagligt trækker det ned.
Havneby
5 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 februar
Der er billeder af en rutchebane i det store bassin når man ser stedet. Men den er der ikke. Den var savnet i det store bassin for vores de store børn.
Havneby
11 voksne 5 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
der ar mange muligheder til spaserture
Sønderstrand

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet