På den sydlige del af Rømø ligger det børnevenlige ferieområde Tagholm. Et fortryllende naturlandskab og de børnevenlige badestrande er det perfekte udgangspunkt for en fantastisk ferie fuld af oplevelser på Vadehavsøen.
Vælg mellem 17 sommerhuse
Sommerhus Tagholm_037-0227
Emne nr. 037-0227

Tagholm er kendt for at være et familievenligt ferieområde. Tæt på øens hovedby ligger sommerhusområdet midt i den rolige idyl men stadig tæt på indkøb og oplevelser. For at kunne nyde alt det Rømø har at byde på, kan I med fordel finde et sommerhus i Tagholm, hvor der er lige dele familieafslapning og spændende udflugter på programmet.

Med sin beliggenhed direkte ved kysten, kan I nyde godt af strandlivet. Når solen står højt på himlen, er det tid til at bade, hygge og sole jer ved stranden. Der er også rig mulighed for sportslig udfoldelse på vandet, deriblandt kitesurfing, sejlads og surfing. I vil også se flere strandsejlere ved kysten.

Sønderstrand er populær blandt familier og sportsudøvere, der har stor fornøjelse af den lange sandstrand med gode badespots. Det er også sjovt at holde øje med, hvor meget bredden på stranden i Tagholm varierer alt efter tidevandets rytme.

Et andet godt strandalternativ finder I ved Lakolk Strand, der er 15 meter lang og op til 6 km bred. Her er I omgivet af et enestående klitlandskab, der gør stranden til det sande paradis for alle former for ferieaktiviteter.

Væk fra stranden og længere inde mod øens midte er der også mange spændende ting at give sig til, når man er på ferie i Tagholm. Den herlige natur kan opleves på en frisk gåtur eller en lang cykeltur – glem ikke en picnic-kurv til når familien skal holde et tiltræng hvil.

Et særligt idyllisk sted er Vråby Plantage med sine skovklædte bakker og snoede stier, der fører jer til udsigtspunktet ved Stagebjerg.

Naturmennesker og fuglekiggere må ikke gå glip af en tur til øens nordlige del, hvor der ligger et fantastisk fuglereservat. Her kan man betragte Vadehavets fugleliv helt tæt på og tilmed få øje på sæler.

Det kan anbefales at tage på familietur med de mindste til Rømø Lege- og Hesteland. Alternativt lokker Naturcenter Tønnisgård. I et af Rømøs karakteristiske huse med stråtag finder I de spændende udstillinger om øens kultur og natur.

Nationalmuseum Kommandørgården belyser historien om en kaptajn fra det 18. Århundrede og beskæftiger sig generelt med temaet søfart. Endnu en udstilling, der præsenterer sig flot i en gammel gård fra 1748.

Tag desuden på et lærerigt besøg hos Rømø Mini Museum, hvor alt handler om Vadehavsøens flora og fauna samt tidevandets indvirken. Endnu et af Rømøs mange highlights ligger i Totum – nemlig Danmarks mindste skole, hvor man underviste i perioden 1784 til 1874. Den lille skole er et sjovt sted, der uden tvivl vil gøre indtryk på børnene i familien.

Det unikke ved at holde ferie i Tagholm kan ikke beskrives med ord – det skal opleves. Her kombineres det smukke ølandskab med den friske brise fra havet og den dejlige ro, der tilsammen skaber den helt perfekte feriestemning.

Leje af sommerhus i Tagholm med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Tagholm med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Tagholm har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Tagholm - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Tagholm. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Tagholm. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Tagholm her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Tagholm, et feriehus i Tagholm eller en feriebolig i Tagholm, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Tagholm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Tagholm nu!

Vælg mellem 17 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 december
Svært at komme ned til stranden pga hegn.
Rømø

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet