Blandt klitterne på vestsiden af den dejlige ø Rømø finder I Lakolk og Nordeuropas bredeste sandstrand. Den kilometer lange strand har plads til både familiehygge med afslapning og leg med børnene i sandet, lange ture og et aktivt strandliv. Stranden giver mulighed for mange aktiviteter som f.eks. badning, windsurfing, kitebuggy og strandsejlads. Og så må man køre helt ned til vandkanten.
Vælg mellem 153 sommerhuse
Pragtfuldt luksus træsommerhus til 6 personer beliggende i Lakolk, nær indkøb, restauranter og den brede sandstrand.
Pragtfuldt luksus træsommerhus til 6 personer beliggende i Lakolk, nær indkøb, restauranter og den brede sandstrand. Til huset hører 2 indhegnede terrasser, hvor den største er lavet som en dejlig gårdhave med bl.a. et mobilt udekøkken og integreret grill. Emne nr. 130-R10219

Stranden og resten af øen danner ramme om mange årligt tilbagevendende begivenheder som dragefestival, Line Dance træf, ringridning/børneringridning, petanquestævne, regattaer, havnefest mm, så det er altid spændende at besøge Rømø. Butikscentret i Lakolk byder på små hyggelige caféer samt butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer.

Naturcenter Tønnisgård arrangerer året rundt mange spændende ture og aktiviteter for børn i alle aldre og deres forældre – lige fra rejefangst på stranden til østersture i Vadehavet. I den lille butik/café kan købes natursouvenirs og forfriskninger.

Med labyrinter, leg og spil bliver både børn og voksne udfordret i Rømø Lege- & Labyrintpark. Ta’ på skattejagt i parkens store labyrint, der med sine høje tårne ligner en middelalderborg. I kan også teste jeres matematiske evner og spille krolf, der er en blanding af kroket og golf.

Oplev Hjemsted Oldtidspark og ta’ med på en tidsrejse til en jernalderlandsby 2000 år tilbage i tiden. Rejsen starter i det store underjordiske museum - med rekonstruerede jernaldergrave i gulvet - og fortsætter i et miljø af jernaldergårde, forsvarsanlæg og romerske kastemaskiner. I højsæsonen bebos gårdene af "ægte" jernalderfamilier, og romerske legionærer besøger parken. Lær af dem hvordan man bl.a. skyder med bue og pil og sejler i stammebåde.

Rømø er forbundet med fastlandet med Rømø-dæmningen. Vadehavet omkring Rømø er fredet og indgår i den store Nationalpark Vadehavet, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder med det blanke, stille vand og samtidigt det stormende hav. Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur og tilbyder oplevelser for både store og små.

Kan I li’ at opleve ferielandet på cykel, er her helt perfekt. Hele familien kan være med, for her er fred og ro, store flade strækninger, meget lidt trafik og naturskønne omgivelser både på Rømø og på fastlandet. Pak picnickurven og nyd en dag i hinandens selskab, mens I kommer vidt omkring. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes flere steder i området.

På Rømø såvel som i resten af Sydvestjylland finder I fiskevande af en meget høj kvalitet. De mange fiskefyldte åer frister med bl.a. store flotte havørreder og laks. Er familiens yngste med, kan I med fordel kaste snøren ud i en Put & Take sø, f.eks. Ørredsø ved Ribe.

Både Ribe og Tønder byder på fine shopping- og cafémuligheder i de gamle hyggelige gader, der emmer af atmosfære og vidner om fortidens storhed, hvor der blev bygget smukke og fornemme huse.

Leje af sommerhus Lakolk med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Lakolk med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Lakolk har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Lakolk nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Lakolk - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Lakolk. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Lakolk. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Lakolk hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Lakolk her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Lakolk, et feriehus Lakolk eller en feriebolig Lakolk er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Lakolk til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Lakolk nu!

Vælg mellem 153 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet