Området ved Kongsmark er beplantet med fyrretræer og emmer af fred og ro. Området er perfekt til hyggelige ture ud i naturen, enten vandreture eller på cykel. Har I ikke selv cykler med, er der udlejning af cykler til store og små i Kongsmark og andre steder på øen. Heste kan også lejes på øen. Der er derfor ingen grund til ikke at komme ud og opleve Vadehavets perle.
Vælg mellem 148 sommerhuse
Lækket, nyt sommerhus i træ til 8 personer, bygget i 2013, beliggende på en naturgrund i Kongsmark. Til huset hører en stor, delvist overdækket terrassemed havemøbler og grill.
Lækket, nyt sommerhus i træ til 8 personer, bygget i 2013, beliggende på en naturgrund. Til huset hører en stor, delvist overdækket terrassemed havemøbler og grill. Et skønt sommerhus til en hyggelig ferie i naturskønne omgivelser. Emne nr. 121-29-2232

Med Vadehavet liggende for jeres fødder er det oplagt at gå på opdagelse der. Naturcenter Tønnisgård arrangerer året rundt spændende ture og aktiviteter for børn i alle aldre og deres forældre – f.eks. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet. I den kombinerede butik/café sælges natursouvenirs og forfriskninger.

Rømø er forbundet med fastlandet med Rømø-dæmningen. Vadehavet omkring Rømø er fredet, et af verdens vigtigste vådområder, og en del af den store Nationalpark Vadehavet, som blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur og tilbyder oplevelser for hele familien.

Rømø har hvert år mange tilbagevendende begivenheder som dragefestival, Line Dance træf, ringridning/børneringridning, petanquestævne, regattaer, havnefest mm, så det er altid spændende at besøge øen. Mange af aktiviteterne foregår på stranden ved Lakolk, der er Nordeuropas bredeste sandstrand. Forholdene her er ideelle til alle former for strandsport, leg, sandslotte og dæmninger, eller ren og skær afslapning med en god bog. Havets behagelige brusen er balsam på sjælen. Nyd solnedgangen fra stranden – det bliver ikke smukkere.

Butikscentret i Lakolk byder på små hyggelige caféer samt butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer, ligesom der er gode indkøbsmuligheder og spisersteder i Kongsmark.

Rømø Lege- & Labyrintpark i Havneby udfordrer børn og barnlige sjæle med leg og spil. Ta’ på skattejagt i parkens store labyrint, der med sine høje tårne ligner en middelalderborg. I kan også teste jeres matematiske evner og spille krolf, der er en blanding af kroket og golf.

Hjemsted Oldtidspark tager jer med på en tidsrejse til en jernalderlandsby 2000 år tilbage i tiden. Rejsen starter i det store underjordiske museum og fortsætter i et miljø af jernaldergårde, forsvarsanlæg og romerske kastemaskiner. I højsæsonen bebos gårdene af "ægte" jernalderfamilier, og romerske legionærer besøger parken. De er klar til at lære jer, hvordan man skyder med bue og pil og sejler i stammebåde.

Har I lystfiskerblod i årerne, er Rømø og nærområdet på fastlandet et godt sted at slå jer løs. Fiskevandene er af meget høj kvalitet, og i de mange fiskefyldte åer kan I bl.a. fange store havørreder og laks. Er I mere til Put & Take, kan I f.eks. kaste snøren ud i Ørredsø ved Ribe.

Det gamle grænseland har mange historier at byde på. De mange små hyggelige byer har hver deres særpræg og attraktioner.

Danmarks ældste by Ribe er især kendt for Domkirken, vægterne og vikingerne. Byens historie går tilbage til 700-tallet og kan opleves i rekonstruktionerne i fuld skala på Ribe VikingeCenter. Besøg vikingerne og få et unikt indblik i Danmarks historie. Ta’ børnene med tilbage til middelalderen på Museet Ribes Vikinger, hvor de kan deltage i ridderturnering.

En udflugt til Løgumkloster fører jer 842 år tilbage i tiden, hvor Cisterciensermunkene byggede det imponerede kloster, hvor østfløjen med munkenes dormitorium og kirken fra 1200-tallet er velbevaret. De 49 klokker i Kong Frederik IX’s Klokkespil, der er Nordens største, høres flere gange dagligt. Højer sluse og Schackenborg Slot i Møgeltønder er også fine udflugtsmål.

I Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter er der aktiviteter nok til en hel dag. Bowlingbaner, legeland med rutsjebane og klatremuligheder og ikke mindst svømmehallen er det perfekte sted at tilbringe en regnvejrsdag.

Privat sommerhusudlejning Kongsmark - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Kongsmark er privat ejede. Af den grund kan man i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus Kongsmark. Når du vælger at leje sommerhus privat Kongsmark hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service på alle destinationer via vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Kongsmark? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Kongsmark hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Kongsmark
På dette web site finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Kongsmark. Vi har samlet sommerhuse Kongsmark fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig simpelt at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Kongsmark på ét sted!

Leje af sommerhus Kongsmark med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Kongsmark med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Kongsmark på den letteste måde. Lej dit sommerhus Kongsmark nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Kongsmark - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Kongsmark. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Kongsmark. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Kongsmark hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Kongsmark her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Kongsmark, et feriehus Kongsmark eller en feriebolig Kongsmark er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Kongsmark til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Kongsmark nu!

Vælg mellem 148 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Smukt, nyopført rækkeshus til 8 personer bygget i sten med stråtag i 2 plan. Huset ligger på Rømø kun 50 m fra Vadehavet og indeholder al tænkelig komfort.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.