Rømø Kirkeby er en rolig ferieby for familier. Fortryllende strande og en enestående natur indbyder til opdagelsesture på den idylliske ø. Takket være sine mange seværdigheder og attraktioner er Rømø en ferieø fuld af afveksling og gode oplevelser.
Vælg mellem 96 sommerhuse
Sommerhus Rømø Kirkeby_037-0201
Emne nr. 037-0201

Sommerhusområdet ved Rømø Kirkeby ligger tæt på dæmningen, der forbinder Rømø med fastlandet. Med sin fantastiske beliggenhed på den største af Vadehavsøerne, er Rømø Kirkeby det perfekte udgangspunkt for en herlig familieferie med lige dele afslapning og oplevelser.

Familier, der elsker naturen, vil få sig en enestående ferie her. Med et sommerhus i Rømø Kirkeby kan familien vende tilbage til sommerhusområdet og nyde den lille oase af ro og hygge efter en hel dag med spændende seværdigheder og attraktioner på øen.

De smukke fyrreskove på øen er fulde af vandrestier, så I nemt kan planlægge en behagelig rute, hvor hele familien kan være med. Der findes også flere attraktive cykelruter på øen. På fastlandet ligger Skærbæk, 17 km fra jeres sommerhusområde, hvor I kan nyde lidt byliv med caféer og småbutikker.

Rømø Kirkeby ligger på Rømøs østside. Men der er ikke langt til strandene mod vest. Stranden ved Lakolk er en af Europas bedste badestrande med sine 15 km i længden og mellem 1,5 og 6 km i bredden – et ægte sand- og badeparadis.

Den børnevenlige strand med det fine sand er omgivet af klitter og er udmærket med det blå badeflag. Det klare, flade vand gør stranden ideel for børnefamilier, der kan plaske, lege og svømme uden bekymring.

Stranden er også det perfekte sted for flere forskellige aktiviteter. Her kan familien flyve med drage, betragte tidevandet, bygge sandslotte eller se på, når windsurferne suser forbi. Det er desuden tilladt at køre med bil på stranden, men man skal huske at være opmærksom på tidevandet, der gør et væsentligt indhug i strandens bredde.

Væk fra stranden kan I nyde Rømøs fantastiske natur i fulde drag. Store hedelandskaber og idylliske klitplantager skaber fantastiske rammer om vandre- og cykelture. Særligt en tur til øens nordlige del lønner sig. Her tumler utallige vadehavsfugle, sæler og kaskelothvaler sig i havet og langs kysten.

En Vadehavsvandring er en helt særlig oplevelse, ligesom en ridetur langs kysten. På ture tværs over øen kan man se de gamle og hyggelige Rømøgårde med de karakteristiske stråtage. Tag også på et interessant besøg hos Naturcenter Tønnisgård, der ligger i en af de gamle gårde og som beskæftiger sig med øens natur og kultur.

Et andet spændende sted er Nationalmuseet Kommandørgården, der ligger i en gammel restaureret gård fra 1748. Gården tilhørte tidligere en af Rømøs velhavende kaptajnsfamilier. Da flere kunsthåndværkere og malere har valgt at slå sig ned på Rømø, er der også rig mulighed for at besøge gallerier og værksteder.

I Skærbæk på den anden side af dæmningen til øen, kan man tage på bymuseum i en gammel købmandsgård fra 1909 eller besøge den nærtliggende Hjemsted Oldtidspark med gamle gravsteder og et underjordisk museum.

Leje af sommerhus i Rømø Kirkeby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Rømø Kirkeby med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Rømø Kirkeby er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før.Feline er sommerhusudlejning i Rømø Kirkeby på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Rømø Kirkeby - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Rømø Kirkeby. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Rømø Kirkeby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Rømø Kirkeby her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Rømø Kirkeby, et feriehus i Rømø Kirkeby eller en feriebolig i Rømø Kirkeby er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Rømø Kirkeby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Rømø Kirkeby nu!

Vælg mellem 96 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 marts
Grundet regnen var haven en stor sø, hvilket selvfølgelig ikke var optimal. Et dejligt sted.
Rømø
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Nordøen ved ringvejen mere vestkystagtig.
Rømø
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 oktober
Dejligt område og huset lå skønt
Rømø

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet