Bolilmark ligger midt i Rømøs skønne natur tæt på både Vesterhavet og Vadehavet. Naturen indbyder til aktiviteter, hvad enten det er vandreture, cykelture eller på hesteryg. Både heste og cykler kan lejes på øen. Den skønne strand i Lakolk indbyder til drageflyvning, kitesurfing eller ren og skær afslapning i samvær med familien. Sandet er perfekt til sandslotte, pyntet med skaller og sten.
Vælg mellem 146 sommerhuse
Rummeligt træsommerhus til 6 personer beliggende i Bolilmark på en flot, kuperet naturgrund. I gåafstand fra huset går en cykelsti til Lakolk og Nordeuropas bredeste sandstrand.
Rummeligt træsommerhus til 6 personer beliggende på en flot, kuperet naturgrund. I gåafstand fra huset går en cykelsti til Lakolk og Nordeuropas bredeste sandstrand. Husene i Bolilmark har græstørv på taget, så de falder pænt i med områdets flotte natur. Emnenr. 130-R10817

Stranden i Lakolk, der er Nordeuropas bredeste sandstrand, er midtpunkt for mange af øens årligt tilbagevendende begivenheder som dragefestival, Line Dance træf, ringridning/børneringridning, petanquestævne, regattaer og havnefest.

Naturcenter Tønnisgård arrangerer året rundt spændende ture og aktiviteter for både børn og voksne – f.eks. rejefangst på stranden til østersture i Vadehavet. I den lille butik/café kan købes natursouvenirs og forfriskninger.

Med labyrinter, leg og spil bliver alle i familien udfordret i Rømø Lege- & Labyrintpark. Ta’ på skattejagt i parkens store labyrint, der med sine høje tårne ligner en middelalderborg, eller test jeres matematiske evner og ta’ et spil krolf, der er en blanding af kroket og golf.

I Hjemsted Oldtidspark kommer I med på en tidsrejse til en jernalderlandsby for 2000 år siden. Rejsen starter i det store underjordiske museum - med rekonstruerede jernaldergrave - og fortsætter i et miljø af gårde, forsvarsanlæg og romerske kastemaskiner. I højsæsonen bebos gårdene af "ægte" jernalderfamilier, og romerske legionærer besøger parken. De er klar til at lære jer at skyde med bue og pil og sejle i stammebåde.

Rømø er forbundet med fastlandet med Rømø-dæmningen. Vadehavet omkring Rømø er fredet og en del af den store Nationalpark Vadehavet, som blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder med det blanke, stille vand og samtidigt det stormende hav. Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur og tilbyder oplevelser for hele familien.

Rømø og det nære område inde på fastlandet har fiskevande af en meget høj kvalitet. I de mange fiskefyldte åer kan I bl.a. fange store havørreder og laks. Er familiens yngste med, kan I med fordel kaste snøren ud i en Put & Take sø, f.eks. Ørredsø ved Ribe.

Både Ribe og Tønder byder på fine muligheder for shopping og cafébesøg i de gamle hyggelige gader, der emmer af atmosfære og vidner om fortidens storhed, hvor der blev bygget smukke, fornemme huse. Ribe er Danmarks ældste by og er især kendt for fire ting; Domkirken, Vadehavet, vikingerne og vægterne. Har man været her, forstår man det godt. Domkirken står som et imponerende vartegn og er så absolut et besøg værd. Gå indenfor og nyd den moderne udsmykning af Cobra kunstneren Carl-Henning Pedersen og den unikke udsigt fra Borgertårnet.

Vægtertraditionen i Ribe lever i bedste velgående. Selv om vægterne ikke længere skal holde ro og orden i byen, advare ved ildebrand og stormflod og sørge for belysning i gaderne om natten, går de stadigt deres runder hver aften kl. 20 fra maj til oktober samt i uge 7 og i påsken. Turen starter på Torvet, så mød op og gå med og lyt til de gamle sange og fortællinger.

Ta’ børnene med tilbage til middelalderen på Museet Ribes Vikinger. Her er alt, der hører middelalderen til, så spring på hesten og deltag i ridderturneringen.

I Dayz Wellness Center i Havneby har I mulighed for at forkæle jer selv med både sauna og badelandskab med inden- og udendørs pool. Et oplagt sted at hygge og more jer på en regnvejrsdag.

I Skærbæk på fastlandet 17 km fra Bolilmark kan børn og barnlige sjæle med benzin i blodet få fart over feltet på gokart-banen. Er der mere krudt tilbage i familiens yngste, er der fine legepladser; bl.a. Minidyrehaven Ribelund, Ribe VikingeCenter, Klosterhavens Legeplads og Skovlegepladsen i Tange Skov øst for Ribe.

Leje af sommerhus Bolilmark med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Bolilmark med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Bolilmark på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Bolilmark nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bolilmark - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Bolilmark. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Bolilmark. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bolilmark hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bolilmark her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Bolilmark, et feriehus Bolilmark eller en feriebolig Bolilmark er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Bolilmark til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bolilmark nu!

Vælg mellem 146 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Området er smukt og hyggeligt.
Bolilmark
10 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
området er ganske fint , stille og roligt og rigtige gode tilkørsels forhold
Bolilmark
5 voksne 3 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 februar
Rømø er jo et dejligt naturområde.
Bolilmark
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 februar
Dejligt stille og flot natur
Bolilmark

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet