Ved Kromose er det oplagt at gå ture og nyde roen i den afvekslende natur med klitter, lyng og en lille sandstrand og de mange forskelligartede fugle. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men ved tidevande er det muligt at gå en tur i vandkanten, og børnene vil more sig med at finde smådyr og krabber. Besøg kirken med gamle hvalfangergrave, gravsten fra krigen og skibe hængende ned fra loftet.
Vælg mellem 111 sommerhuse
Dejligt renoveret sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser i Kromose området, hvor der er gode muligheder for mange dejlige gåture.
Dejligt renoveret sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser i Kromose området, hvor der er gode muligheder for mange dejlige gåture. Huset ligger i læ og ugenert, så nysgerrige blikke kan undgås. Til de yngste er der gynge og sandkasse. Emne nr. 037-0207

Der er til gengæld en kilometerlang sandstrand ved Lakolk. Her kan man nyde solen og havet på en stenfri og børnevenlig sandstrand, lufte drager, gå lange ture, cykle eller surfe, eller bare nyde at have tid til hinanden.

Rømø er årligt vært ved tilbagevendende begivenheder som dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævne, regattaer, havnefest. Øens butikscentret har små hyggelige caféer samt butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer.

Naturcenter Tønnisgård arrangerer året rundt mange spændende ture og aktiviteter for både børn og voksne, f.eks. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet. I den lille butik/café kan købes natursouvenirs og forfriskninger. I Rømø Lege- & Labyrintpark kan hele familien tage på skattejagt i parkens store labyrint, test jeres matematiske evner eller hyg jer med et spil krolf.

Rømø er forbundet med fastlandet med Rømø-dæmningen. Vadehavet omkring Rømø er fredet og indgår i den store Nationalpark Vadehavet, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur og tilbyder oplevelser for både store og små.

Tager I ind på fastlandet, har det gamle grænseland meget historier at byde på. De mange små hyggelige byer har hver deres særpræg og attraktioner.

Danmarks ældste by Ribe er især kendt for Domkirken, vægterne og vikingerne. Byens historie går tilbage til 700-tallet og kan opleves i rekonstruktionerne i fuld skala på Ribe VikingeCenter. Besøg vikingerne og få et unikt indblik i Danmarks historie. Ta’ børnene med tilbage til middelalderen på Museet Ribes Vikinger. Spring på hesten og deltag i ridderturneringen.

En udflugt til Løgumkloster fører jer 842 år tilbage i tiden, hvor Cisterciensermunkene byggede det imponerede kloster, hvor østfløjen med munkenes dormitorium og kirken fra 1200-tallet er velbevaret. De 49 klokker i Kong Frederik IX’s Klokkespil, der er Nordens største, høres flere gange dagligt. Højer sluse og Schackenborg Slot i Møgeltønder er også fine udflugtsmål.

I Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter er der aktiviteter nok til en hel dag. Bl.a. et topmoderne bowlinganlæg, et stort legeland har rutsjebane og klatremuligheder. Svømmehallen er det perfekte sted at slutte en aktiv dag. Besøg også jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark. I højsæsonen møder I "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer i parken.

Egnen har fine fiskevande af en meget høj kvalitet. De mange fiskefyldte åer frister med store flotte havørreder og laks. Familiens yngste kan med fordel kaste snøren ud i en Put & Take sø.

Leje af sommerhus Kromose med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Kromose med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Kromose er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Kromose nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Kromose - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Kromose. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Kromose. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Kromose hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Kromose her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Kromose, et feriehus Kromose eller en feriebolig Kromose er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Kromose til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Kromose nu!

Vælg mellem 111 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 marts
Grundet regnen var haven en stor sø, hvilket selvfølgelig ikke var optimal. Et dejligt sted.
Rømø
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Nordøen ved ringvejen mere vestkystagtig.
Rømø
10 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 december
Svært at komme ned til stranden pga hegn.
Rømø
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 oktober
Dejligt område og huset lå skønt
Rømø

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet