Midt på Rømø tæt på Vråby Plantage ligger Vesterhede. Området emmer af fred og ro og er oplagt til en afslappende og hyggelig ferie. I de tidlige morgentimer kan I være heldige at se harer, rådyr og fasaner helt tæt på. Der er heller ikke langt til Vadehavet og bylivet i Havneby med den hyggelige maritime atmosfære på havnen. Herfra går færgen til Sylt og dæmningen til fastlandet.
Vælg mellem 101 sommerhuse
Smukt arkitekttegnet kvalitetshus til 8 personer i Rømø-stil i Vesterhede, med røde mursten og stråtag, omgivet af klitter og lyng.
Smukt arkitekttegnet kvalitetshus til 8 personer i Rømø-stil med røde mursten og stråtag, omgivet af klitter og lyng. Med døre ud til alle verdenshjørner ser, hører og dufter i naturen i hele ferien. Emne nr. 130-R10188

Alt er forholdsvis tæt på, når man holder ferie på Rømø, så det meste kan nås på cykel. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes flere steder på øen. Det samme gælder heste, hvis I får lyst til at ride en tur på stranden i Lakolk eller i det smukke hedelandskab.

Vadehavet omkring Rømø er fredet og indgår i den store Nationalpark Vadehavet, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur. Naturcenter Tønnisgård arrangerer også spændende ture og aktiviteter for både børn og voksne, f.eks. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet. Tager I selv på tur til Vadehavet, skal I huske at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt, inden I tager afsted. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men ved tidevande kan man gå på krabbejagt i vandkanten.

Bade kan man fra den kilometerlang sandstrand ved Lakolk. Den stenfri og børnevenlig sandstrand er Nordeuropas bredeste, og her er der masser af plads til at lufte drager, gå lange ture, cykle, surfe - eller bare nyde at have tid til hinanden. Sandet er perfekt til at bygge sandslotte af. Stranden er omkranset af klitter, der skaber en uforstyrret oase til hygge og solbadning. Ta’ herned først på aftenen og nyd det smukke syn, når solen går ned i Vesterhavet.

På Rømø er der mange årligt tilbagevendende begivenheder, bl.a. regattaer, havnefest og Line Dance træf. På stranden ved Lakolk er der f.eks. dragefestival, ringridning, petanquestævner. Rømø Lege- & Labyrintpark ligger i Havneby. Her kan hele familien tage på skattejagt i parkens store labyrint, test jeres matematiske evner eller hygge jer med et spil krolf. På nordøen finder I et stort fuglereservat.

Har I lystfiskerblod i årerne, er Rømø og nærområdet på fastlandet et godt sted at slå jer løs. Fiskevandene er af meget høj kvalitet, og i de mange fiskefyldte åer kan I bl.a. fange store havørreder og laks. Der er også Put & Take i Ørredsø ved Ribe.

Der er fine udflugtsmål i det nære område på fastlandet. Det gamle grænseland har mange hyggelige byer hver med deres særpræg, historier og attraktioner.

Ribe er Danmarks ældste by og er især kendt for Domkirken, vægterne og vikingerne. Domkirken står som et imponerende vartegn og er så absolut et besøg værd. Byens historie kan opleves i rekonstruktionerne i fuld skala på Ribe VikingeCenter, hvor I således kan få et unikt indblik i Danmarks historie. Børnene kan deltage i ridderturnering i bedste middelalder stil på Museet Ribes Vikinger. Byen har fine muligheder for shopping og cafébesøg i de gamle hyggelige gader, der emmer af atmosfære og vidner om fortidens storhed med de smukke, fornemme huse.

En udflugt til Løgumkloster fører jer 842 år tilbage i tiden, hvor Cisterciensermunkene byggede det imponerede kloster. Østfløjen og kirken fra 1200-tallet er velbevaret. De 49 klokker i Kong Frederik IX’s Klokkespil, der er Nordens største, høres flere gange dagligt. Højer sluse og Schackenborg Slot i Møgeltønder er også et besøg værd.

I Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter er der aktiviteter nok til en hel dag. Bowlingbaner, legeland med rutsjebane og svømmehallen er det perfekte sted at tilbringe en regnvejrsdag.

Leje af sommerhus Vesterhede med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Vesterhede med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Vesterhede er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Vesterhede nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vesterhede - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Vesterhede. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vesterhede. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Vesterhede hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vesterhede her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Vesterhede, et feriehus Vesterhede eller en feriebolig Vesterhede er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Vesterhede til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vesterhede nu!

Vælg mellem 101 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Godt område med både skov, strand og indkøb
Sønderstrand
8 voksne 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Meget tæt på landevejen og dermed støj
Havneby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Skøn lukket naturgrund
Havneby
5 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Rømø er smuk - men mangler et lokalsamfund, restauranter og stemning.
Vesterhede
7 voksne 2 børn 2 husdyr 2 overnatninger 2023 april
Der er ikke meget underholdning men ok for os
Havneby

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet