Den danske Vadehavsø, Rømø, med sin lange sandstrand og sin lette tilgængelighed, er det perfekte feriedomicil for familier. Her er der ro og tid til at holde ferie med sine kære i et sommerhus, eksempelvis i Nørre Tvismark.
Vælg mellem 7 sommerhuse
Sommerhus Nørre Tvismark_121-29-2288
Emne nr. 121-29-2288

Rømø ligger nord for Sild og er det perfekte alternativ til alle, der gerne vil på en mere rolig og familievenlig ferie i smukke omgivelser. Øen er forbundet med fastlandet via den ca. 10 km lange Rømø-dæmning, der gør det nemt og bekvemt at komme til øen. I stedet for at skulle med færgen, kan I køre direkte fra Skærbæk over til øen i egen bil.

Rømøs største attraktion er nem at få øje på: Den vidtstrakte strand, der forløber hele vejen langs øens vestkyst. Det er lige før, at begrebet „stand“ er en underdrivelse. Det store sandareal strækker sig nemlig over 18 kilometer og udgør 40% af øens samlede areal.

Sandet er fast, og det er derfor også tilladt at køre med bil langs strandkanten. I stedet for at finde de store vandrestøvler frem, kan I trille langs stranden og nyde den flotte udsigt. Det er også en god løsning for børnefamilier, når de små ben trænger til et hvil.

Længere inde mod øens midte begynder klit- og græsområderne. Her kan I tage på hyggelige gåture mellem sjove planter, der gror i den saltholdige jord.

Kun den midterste del af Rømøs østkyst er bebygget – her finder man blandt andet Nørre Tvismark, der ligger lige ved dæmningen. Nørre Tvismark er en lille by, hvor husene ligger langt fra hinanden og er godt beskyttet af træer og buske, der giver privatliv på ferien. Den lille by er dermed det perfekte sted for en ferie, hvor afslapning er førsteprioritet.

Med sin centrale beliggenhed er Nørre Tvismark også det perfekte udgangspunkt for opdagelsesture ud i Rømøs ølandskab. Lange gåture gennem klitterne og skovene efterfulgt af en rolig eftermiddag ved sommerhuset – findes der noget bedre? Sandstranden ved østkysten ligger blot 4 kilometer fra feriebyen, mens klippekysten kun ligger et par hundrede meter væk.

På den sydlige del af øen ligger den lidt større og lidt mere livlige hovedby, Havneby, der strækker sig rundt om den lille havn og byder på et fint udvalg af restauranter og caféer. Ved Enjoy Resort ligger en svømmehal, der også er tilgængelig for dagsgæster.

Kommandørgården fra 1749 ligger 3 km fra Nørre Tvismark i byen Toftum. Den store gård har tilhørt en af områdets velhavende sømandsfamilier. Tag et kig ind forbi den særlige bygning, som står med sin originale indretning.

På øens sydlige del ligger golfbanen „Rømø Golf Club“ med driving range, en 9-huls Pay and Play-bane samt en stor 18-huls linksbane. På Pay and Play-banen kan nybegyndere få lov at øve sig. Udstyr kan lejes hos Enjoy Resort Rømø.

Med sin kraftige vind og Vesterhavets typiske brænding er Rømø et godt spot for kitesurfere. Hvis man er mere til fornøjelser på land, kan man prøve de såkaldte strandsejlere, der typisk ses langs Rømøs strand. Uanset hvad man er til, er den store strand det perfekte sted for mange forskellige sportsarter, lege og hyggelige stunder.

På Rømø er der noget for enhver. Feinschmeckere kan tage på østerssafari, mens dyrevenner kan svinge sig i sadlen og ride en tur langs kysten. De guidede vadehavsvandringer er endnu et absolut highlight, når man er på ferie på Rømø. Turen ud i det spændende Vadehav er også et sandt eventyr for børn.

Leje af sommerhus i Nørre Tvismark med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Nørre Tvismark med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Nørre Tvismark på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Nørre Tvismark - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Nørre Tvismark. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Nørre Tvismark. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nørre Tvismark her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nørre Tvismark, et feriehus i Nørre Tvismark eller en feriebolig i Nørre Tvismark er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Nørre Tvismark til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nørre Tvismark nu!

Vælg mellem 7 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet