Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
Vælg mellem 904 sommerhuse Destinationer under Løkken
Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en 1.400 m² stor naturgrund i Løkken. Fra huset er der ca. 120 m til vandet og 400 m til indkøbt. Huset har et dejligt spabad og sauna. Emne nr. 160-D7241

De første indbyggere kom til Løkken i slutningen af 1600-tallet, og byen blev med tiden en vigtig fiskeri- og handelsby. I dag spiller fiskeriet ikke den samme rolle som før, men de fiskere der er tilbage trækker stadig deres både op nede på stranden. Her kan I kigge på fangsten det er en sjov oplevelse for hele familien at se de mange forskellige fisk og krabber. Hvis I selv har lyst til at kaste snøren ud, er molen et rigtigt godt sted til lystfiskeri.

Løkken strand er en af de bedste i Danmark. Den er flere kilometer lang, er meget bred og består af det fineste sand man kan tænke sig. Man må gerne tage bilen med og parkere på stranden. Glæd jer til at nyde livet i det varme sand, og til at bygge sandslotte, grave voldgrave og soppe sammen med børnene. I Løkken har hele familien også mulighed for at lære at surfe. Instruktørerne har alt udstyret, I skal bare have lysten - og modet.

Et særsyn er de mange, hvide badehuse der står i lange rækker om sommeren, og lyser op i landskabet foran klitterne. De er blevet en fast del af sommerlivet i Løkken og der er så mange at de har fået tilnavnet ”Den hvide by”.

Der er masser af muligheder for shopping i byens mange butikker, og for at holde en pause på en af cafeerne. Der afholdes ofte marked, hvor kræmmere sælger stort set alt mellem himmel og jord.

Action House i Løkken byder på mange forskellige aktiviteter, bl.a. bowling, et stort legeland og ikke mindst verdens største gokartcenter.

I bakkerne lige uden for byen finder I Børglum Kloster, som mange sikkert kender fra julekalenderen ”Ludvig & Julemanden”. Kig ind og se de mange spændende udstillinger, det er en sjov oplevelse for hele familien. Læs mere om Børglum Kloster her.

Vælg mellem 904 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 november
fantastisk natur
Grønhøj
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 november
Super beliggenhed midt i naturen. Nemt at komme (med bil) til Løkken og Blokhus
Grønhøj Strand
20 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Gode indkøbsmuligheder, men vejret var ikke til udendørs aktiviteter.
Grønhøj Strand
3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Ligger godt til gåture ved stranden eller en tur til Fårup Sommerland, Løkken by.
Grønhøj Strand
6 voksne 4 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Skøn natur
Grønhøj

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland