Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
Vælg mellem 818 sommerhuse Destinationer under Løkken
Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en 1.400 m² stor naturgrund i Løkken. Fra huset er der ca. 120 m til vandet og 400 m til indkøbt. Huset har et dejligt spabad og sauna. Emne nr. 160-D7241

De første indbyggere kom til Løkken i slutningen af 1600-tallet, og byen blev med tiden en vigtig fiskeri- og handelsby. I dag spiller fiskeriet ikke den samme rolle som før, men de fiskere der er tilbage trækker stadig deres både op nede på stranden. Her kan I kigge på fangsten det er en sjov oplevelse for hele familien at se de mange forskellige fisk og krabber. Hvis I selv har lyst til at kaste snøren ud, er molen et rigtigt godt sted til lystfiskeri.

Løkken strand er en af de bedste i Danmark. Den er flere kilometer lang, er meget bred og består af det fineste sand man kan tænke sig. Man må gerne tage bilen med og parkere på stranden. Glæd jer til at nyde livet i det varme sand, og til at bygge sandslotte, grave voldgrave og soppe sammen med børnene. Og hvem kan modstå en dukkert i det fristende, blå vand?

Et særsyn er de mange, hvide badehuse der står i lange rækker om sommeren, og lyser op i landskabet foran klitterne. De er blevet en fast del af sommerlivet i Løkken og der er så mange at de har fået tilnavnet ”Den hvide by”.

Der er masser af muligheder for shopping i byens mange butikker, og for at holde en pause på en af cafeerne. Der afholdes ofte marked, hvor kræmmere sælger stort set alt mellem himmel og jord.

Action House i Løkken byder på mange forskellige aktiviteter bowling og det store legeland er to af de mest populære.

I bakkerne lige uden for byen finder I Børglum Kloster, som mange sikkert kender fra julekalenderen ”Ludvig & Julemanden”. Kig ind og se de mange spændende udstillinger, det er en sjov oplevelse for hele familien. Læs mere om Børglum Kloster her.

Privat sommerhusudlejning Løkken - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Løkken er ejet af private. Af den grund kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Løkken. Når du vælger at leje sommerhus privat Løkken hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service i alle ferieområder via vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Løkken? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Løkken hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Løkken
På denne portal finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Løkken. Vi har samlet sommerhuse Løkken fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig let at søge blandt dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget lettere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Løkken på ét sted!

Leje af sommerhus Løkken med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Løkken med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Løkken på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Løkken nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Løkken - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Løkken. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Løkken. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Løkken hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Løkken her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Løkken, et feriehus Løkken eller en feriebolig Løkken er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Løkken til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Løkken nu!

Vælg mellem 818 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.