Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
Vælg mellem 1.403 sommerhuse Destinationer under Løkken
Løkken strand

De første indbyggere kom til Løkken i slutningen af 1600-tallet, og byen blev med tiden en vigtig fiskeri- og handelsby. I dag spiller fiskeriet ikke den samme rolle som før, men de fiskere der er tilbage trækker stadig deres både op nede på stranden. Her kan I kigge på fangsten det er en sjov oplevelse for hele familien at se de mange forskellige fisk og krabber. Hvis I selv har lyst til at kaste snøren ud, er molen et rigtigt godt sted til lystfiskeri.

Løkken strand er en af de bedste i Danmark. Den er flere kilometer lang, er meget bred og består af det fineste sand man kan tænke sig. Man må gerne tage bilen med og parkere på stranden. Glæd jer til at nyde livet i det varme sand, og til at bygge sandslotte, grave voldgrave og soppe sammen med børnene. I Løkken har hele familien også mulighed for at lære at surfe. Instruktørerne har alt udstyret, I skal bare have lysten - og modet.

Et særsyn er de mange, hvide badehuse der står i lange rækker om sommeren, og lyser op i landskabet foran klitterne. De er blevet en fast del af sommerlivet i Løkken og der er så mange at de har fået tilnavnet ”Den hvide by”.

Der er masser af muligheder for shopping i byens mange butikker, og for at holde en pause på en af cafeerne. Der afholdes ofte marked, hvor kræmmere sælger stort set alt mellem himmel og jord.

Action House i Løkken byder på mange forskellige aktiviteter, bl.a. bowling, et stort legeland og ikke mindst verdens største gokartcenter.

I bakkerne lige uden for byen finder I Børglum Kloster, som mange sikkert kender fra julekalenderen ”Ludvig & Julemanden”. Kig ind og se de mange spændende udstillinger, det er en sjov oplevelse for hele familien. Læs mere om Børglum Kloster her.

Vælg mellem 1.403 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt område midt i Løkke
Løkken
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Huset ligger perfekt. God afstand til indkøb, strand og gåture.
Løkken
5 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Der var udsigt til grønt område
Løkken
11 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Området er et nybygger område og er meget åben. Der er lidt langt til havet og til reel indkøb.
Grønhøj
5 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Vi lejede det specifikke hus pga plasering i 1. række, 50 m til stranden. Det er rigtig at der var under 50m til stranden, men det var ikke muligt at komme derned da det var på en meget høj skrænt, som man ikke kunne gå op/ned ad. Istedet måtte vi gå ca 1300m for at finde den første nedgang til stranden efter at have spurgt lokale beboere.
Nr. Lyngby

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland