Lønstrup er et særdeles naturskønt og meget populært område, hvor I finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig. Naturen er i særklasse, og har tiltrukket mange kunstnere som har deres værksteder og butikker i Lønstrup. Nyd solnedgangen fra stranden eller de høje klitter.
Vælg mellem 732 sommerhuse Destinationer under Lønstrup
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Lønstrup på en dejlig naturgrund med havudsigt.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Lønstrup på en dejligt naturgrund i klitterne med havudsigt. Huset har et udendørs vildmarksbad og ligger kun 100 m fra vandet. Emne nr. 337-076266

Lønstrup strand er perfekt til familier med både små og store børn. Det er en dejlig sandstrand, og bølgebrydere skaber små laguner med meget roligt og lavt vand lige noget for de mindste. Resten af stranden er perfekt til større børn. Her er alle muligheder for at lege, soppe og få sig en dukkert og selvfølgelig også for at nyde solen i det varme sand.

Naturen viser sig fra sin bedste side ved Lønstrup Strand, men den har også en mere barsk side. Den kan I se et håndgribeligt bevis på ved den store parkeringsplads inde i Lønstrup By. Her lå oprindeligt en lille bæk, men på kun 1½ time forvandlede et voldsomt skybrud i august 1877 bækken til den 360 meter lange, 15 meter brede og 4,5 meter dybe slugt I kan se i dag.

Lidt uden for byen finder I resterne af Mårup Kirke og de tilhørende gravsteder. Et kig ud over de meget stejle skrænter fortæller historien om havets store kræfter, som år efter år har taget en bid af landjorden. Herfra kan I følge en sti der fører igennem den flotte natur frem til resterne af Rubjerg Knude Fyr; det blev lukket sidst i 1960’rne, fordi sandflugten havde været så voldsom, at fyret ikke længere kunne ses fra havet. I 2019 blev fyret sat på hjul og under stor opmærksomhed flyttet længere ind i landet, da det ellers ville være styrtet i havet inden for en kort årrække.

Lønstrup er en lille by, der hovedsageligt består af én lang gade, nemlig Strandvejen. Mange kunstnere har igennem årene slået sig ned i Lønstrup fordi de er faldet for den på en gang flotte og barske natur. Derfor findes her mange gallerier og butikker med keramik, glas, andre former for brugskunst og også flere tøjbutikker.

Om aftenen er der en pragtfuld udsigt til solnedgangen nede fra stranden eller fra de høje klitter, der er perfekte udsigtspunkter. Nyd synet af solen mens havet dovent skyller ind mod stranden. En aftentur er samtidig en oplagt mulighed for at gå på jagt efter flotte sten og skaller sammen med børnene.

Leje af sommerhus Lønstrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Lønstrup med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Lønstrup på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Lønstrup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Lønstrup - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Lønstrup. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Lønstrup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Lønstrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Lønstrup her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Lønstrup, et feriehus Lønstrup eller en feriebolig Lønstrup er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Lønstrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Lønstrup nu!

Vælg mellem 732 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Lønstrup er skønt. At der for enden af vejen, er en sti nærmest direkte til havet = endnu et plus.
Lønstrup
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Bygging av nytt sommerhus rett utenfor soverommet kunne vært utfordrende da arbeidet startet kl 7. Men det var en "stille" aktivitet uken vi var der.
Lønstrup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Kort afstand til både by, indkøb og vand
Lønstrup
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Tæt på både by og strand
Lønstrup
5 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Utrolig smukt
Lønstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland