Tornby er et yndet feriemål for naturelskere. Rolige og idylliske omgivelser og med dejlig sandstrand, der er et perfekt sted at lege med børnene, soppe og samle skaller, slikke sol eller windsurfe. Stranden har livredder i sommerperioden og det eftertragtede blå flag. Der er også en kiosk, toiletter og parkeringsmuligheder, hvis I ikke ønsker at have bilen med på stranden. Kørsel her er tilladt.
Vælg mellem 113 sommerhuse Destinationer under Tornby
Moderne sommerhus til 8 personer beliggende i et roligt ferieområde ved Tornby Strand.
Moderne sommerhus til 8 personer beliggende i et roligt ferieområde ved Tornby Strand i storslået kuperet klitområde og med kort afstand til såvel hav som strand. Emne nr. 090-38799

Tornby er et oplagt sted at opleve naturen til fods, fra hesteryg eller på cykel. Der er fine stier både i klitplantager og langs offentlig vej, ligesom stranden også er et skønt sted at færdes. Både heste og cykler kan lejes flere steder i området. På campingpladsen er der en stor legeplads, pool inde og ude samt minigolf.

I Ørnereservatet i Bindslev holder både børn og voksne automatisk vejret, når den nordatlantiske havørn kommer susende hen over hovedet på dem. De store nordiske rovfugle som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk begejstrer publikum med deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket – som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.

Tag familien med på eventyr i Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Dyk helt ned på havets bund, kravl rundt i skibsvraget og fang krabber med de bare hænder. Mød hajer, sæler og klumpfisk. Bunkermuseet Hirtshals er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig, som er åbent for publikum. Om sommeren er der guidede ture i museumsområdet. I de hyggelige omgivelser i Fun-Park i Hirtshals kan I komme tæt på 70 forskellige dyr, og her er masser af plads til børnene at lege på.

Hjørring er en spændende handelsby med fine shopping muligheder, cafeer og restauranter. Byen har også et rigt kulturliv samt et stort underholdningscenter med bl.a. bowlingbaner og gokartbane, så et besøg i Hjørring kan tilfredsstille mange af familiens ønsker.

Byerne Løkken og Lønstrup ligger begge kun en kort køretur fra Tornby med dejlige strande, hyggeligt bymiljø og aktiviteter for hele familien. Hold øjnene åbne når I er på tur, for der er kunsthåndværkere, spændende galleriet og lokalhistorie overalt i området.

På en regnvejrsdag lokker de tropiske badelande med sjov og hyggeligt samvær med familien. Få fart over feltet i rutsjebanerne eller slap af med spa og forkælelse. Både i Hjørring, Lønstrup, Løkken og Skagen finder I indendørs vandoplevelser.

Familiens lystfiskere kan boltre sig på mole og strand, til havs og ved Put & Take søer. Fra molen i Hirtshals er der livlig aktivitet, når fladfisk og torsk – samt makrel og hornfisk i sæsonen – hives i land. Stranden neden for Hirtshals Fyr er et ideelt fiskested for familier, da fladfisk er nemme at fange herfra. Tag med på havfiskeri og nyd en smuk solopgang, fornemmelsen af havet og det fine fiskevand.

Skagen er et mekka af kunst og historie. Besøg Skagens Museum, Anchers Hus og Drachmanns Hus og byens mange gallerier og oplev bl.a. Skagen malernes værker. Byen har også mange arkitektoniske oplevelser at byde på. Ta’ en tur på grenen; det er en fascinerende oplevelse at stå på den yderste spids af Jylland, hvor bølgerne fra Skagerrak og Kattegat mødes.

Leje af sommerhus Tornby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Tornby med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Tornby er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Tornby nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Tornby - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Tornby. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Tornby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Tornby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Tornby her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Tornby, et feriehus Tornby eller en feriebolig Tornby er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Tornby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Tornby nu!

Vælg mellem 113 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Området er super skønt med rådyr lige uden for terrassen
Tornby
3 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Kedeligt nærområde/udenoms areal, støj fra landevej.
Tornby
3 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fin stand, kort til Hirtshals og dens indkøbs mulighed.
Tornby
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
En tur i fyret er et must
Tornby
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk sted, rigt med dyreliv Men ikke så rart at skulle rende med affaldsposer til affalds container hver aften, da sommerhuset ikke havde skraldespande.
Tornby

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland