Skagen er kronjuvelen i det danske ferielandskab, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Nyd den særlige Skagen stemning i byens gader, se havene mødes på Grenen, og vis børnene Danmarks største sandkasse, Råbjerg Mile. Nyd de fantastiske solnedgange fra stranden i Gl. Skagen på de lyse sommeraftener.
Vælg mellem 398 sommerhuse
Charmerende Skagenhus til 8 personer i Skagen tæt ved strand, havn og Vippefyret.
Charmerende Skagenhus til 8 personer beliggende på en lukket ved tæt ved strand, havn og Vippefyret. Der hører en lille have med 2 store terrasser med havemøbler med til huset. Emne nr. 121-10-0025

Skagen er på alle måder ferie i toppen af Danmark. Byen har det højeste antal solskinstimer i landet, og havene på begge sider af byen skaber et helt særligt lys, som i sin tid trak Skagensmalerne til området. Der findes et hav af butikker i byens gader, så der er mange muligheder for shopping. Stort set alle sommerhuse i Skagen er en del af byen så I vil altid være tæt på bylivet.

En tur til Grenen er ikke til at komme uden om når man er på ferie i Skagen. Tag ”Sandormen” derud eller gå langs kysten; turen er en af de absolut smukkeste i hele landet. Ude på spidsen kan I så nyde synet af de to have der mødes, og der er gode muligheder for også at se sæler stikke hovedet op.

Læg vejen tilbage til byen forbi Skagen Fyr, som I kører lige forbi. Det er 46 meter højt og det næsthøjeste fyrtårn i Danmark. Der er 210 trin til toppen men belønningen er en fantastisk udsigt ud over Skagen, Grenen og havene på begge sider. Den er hele turen op og ned værd.

Langs kysten ligger mange bunkere og det er muligt at gå på opdagelse i Skagen Bunkermuseum, hvor den gamle bunker fra 2. Verdenskrig i dag er indrettet som museum.

En tur til Råbjerg Mile kan også anbefales, især når der er mindre børn i familien. De vil simpelthen elske den enorme sandkasse! Milen er egentlig en vandreklit, som hvert år bliver flyttet omkring 15 meter mod øst af vinden. Det højeste punkt er ca. 40 meter over havets overflade. Udsigten fra toppen af de enorme klitter er betagende.

Et konkret bevis på vindens magt finder I lige i nærheden. Det drejer sig om den tilsandede Sct. Laurentii Kirke, som blev opført omkring år 1400. Efter flere århundreders kamp mod sandet blev den lukket i 1795. Kun tårnet blev stående fordi det kunne bruges som sømærke. Resten blev revet ned og brugt til at bygge med andre steder. I dag er stedet en af de mest besøgte seværdigheder i Skagen.

Leje af sommerhus Skagen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Skagen med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Skagen på den letteste måde. Lej dit sommerhus Skagen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skagen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Skagen. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Skagen. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Skagen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skagen her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Skagen, et feriehus Skagen eller en feriebolig Skagen er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Skagen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skagen nu!

Vælg mellem 398 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.