På stranden i fiskerlejet Lild Strand ligger fiskekutterne side om side og skaber en helt speciel og autentisk stemning. Den fine sandstrand indbyder til en hyggelig dag i samvær med familien med madkurv, leg og solbad. Gå en dejlig tur langs vandet eller i den skønne natur, udforsk egnen, de omkringliggende byer og havne. Ta' på fisketur - eller en tur på hesteryg hen ad stranden.
Vælg mellem 60 sommerhuse
Pragtfuldt sommerhus med swimmingpool til 14 personer beliggende i Lild Strand, kun 30 m fra havet.
Pragtfuldt sommerhus til 14 personer med en helt unik placering ved Lild Strand, kun 30 m fra havet. Huset har et dejligt poolrum med swimmingpool, spadbad og sauna samt et aktivitetsrum med billard og bordtennis. Emne nr. 160-C7509

Lild Strand har i mere end hundrede år været et velfungerende fiskersamfund og er i dag et af de få steder, hvor kutterne stadig trækkes op på stranden. Omgivet af et stort og fredet landskab med klitter og hede, er her fred og ro. Hyg jer med at samle skaller og sten, sæt drager op, byg flotte sandslotte og nyd synet og lyden af havet og den friske luft. Det lave vand langs kanten bliver ret hurtigt dybt med stærk strøm, så hold altid øje med børnene.

Hvad enten man er til længere eller kortere cykelture, er der rigeligt at vælge imellem i Jammerbugten. Følg de velkendte blå og røde skilte, som markerer nationale og regionale ruter, eller brug et af de mange gode kort, som fås på turistbureauerne. Må det gerne være lidt mere udfordrende, er der i både Blokhus og Slettestrand anlagt gode MTB ruter, og i plantagen ved Slettestrand/Svinkløv findes en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter. Der kan lejes cykler hos Feriecenter Slettestrand.

Lild Klitplantage strækker sig langs kysten bag klitterne og er præget af lyng, enge, nåletræer, løvtræer, små søer med rørskov og idylliske vandrestier. Det perfekte sted at holde ferie for de, der søger en uspoleret natur.

Vejlerne er Nordeuropas største fuglereservat og et af de vigtigste for ynglende vandfugle. Fra de mange udsigtstårne og fugleskjul kan man følge det rige fugleliv.

Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjeld, og havfuglen riden yngler på klintens stejle sider. Den 47 m høj kalkstensknude danner et markant fremspring på Hanherreds kyst mod Jammerbugten. Udsigten over det omkringliggende naturskønne område og havet er enestående fra klinten.

Familiens lystfiskere kan boltre sig ved områdets fiskesøer, eller f.eks. fra molen på Hanstholm Havn, eller fra stranden i Bulbjerg – alt efter temperament, alder og erfaring. Her er masser af muligheder.

En ridetur på stranden langs Vesterhavet og i klitterne er en helt speciel oplevelse. Hanstholm Camping tilbyder ture for både rutinerede ryttere og begyndere. Rutinerede ryttere kan deltage i solnedgangsture. En aftentur til fods eller på hesteryg på stranden, når solen går ned i havet, så bliver det ikke smukkere.

Klitmøller er et hyggeligt fiskerleje og en levende badeby. Klitmøller har som feriested altid været populært, men er nu blevet verdensberømt på grund af stedets fine surfing muligheder. Klitmøller er blevet surfernes paradis – også kaldet "Cold Hawaii".

Er havet for koldt at bade i, eller foretrækker I bare opvarmede bassiner og vandrutsjebaner, så ta’ en tur til badelandet ved Hanstholm Camping. Turen kan evt. kombineres med en shopping tur i HanstholmCentret og et besøg ved fyret, på fiskeriauktionen eller museet.

Museumscenter Hanstholm har mange interessante udstillinger. F.eks. museumsbunkeren, der er en af de største, tyskerne byggede i Danmark under 2. verdenskrig. Til den knap så dystre afdeling hører museumstoget, der kører dagligt i sommermånederne. Det var også omkring Museumscenter Hanstholm, at ”Olsen-Banden i Jylland” udspillede sig.

Thisted er den største by i Thy, og byen har bevaret sin hyggelige stemning. De små gader med smukke gamle huse har et fint udbud af moderne butikker, gaveboder, cafeer og restauranter. Thy-Hallens svømmecenter har faciliteter for hele familien. Bl.a. 25 m bassin, vandrutsjebane, varmtvandsbassin, familiebassin og sauna. Besøg også Thisted Lilleby, hvor mange af byens huse er opbygget i mini format. Det er også muligt at få lov at se på i værkstedet.

Leje af sommerhus ved Lild Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Lild Strand med nøjagtig den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning ved Lild Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Lild Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Lild Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Lild Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Lild Strand. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Lild Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Lild Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Lild Strand, et feriehus ved Lild Strand eller en feriebolig ved Lild Strand, er der ingen, der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie ved Lild Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Lild Strand nu!

Vælg mellem 60 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Fint naturområde
Lild Strand
6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Området var natur og dejligt
Lild Strand
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Lild strand var endnu mere low key end forventet...smuk natur rundt om det lille fiskeleje/sommerhusområde.
Lild Strand
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk naturområde og skøn tur til Bullbjerg langs vandet. Desværre var badeforholdene ikke så gode ved stranden, men det var forværret i en meget blæsende uge.
Lild Strand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2022 juli
Lidt langt fra infrastruktur.
Lild Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland