Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
Vælg mellem 88 sommerhuse Destinationer under Slettestrand
Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.
Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med havudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand. I skovbrynet af Svinkløv Plantage er et skønt udfordrende fitness/legeområde. Emne nr. 2035-621

Slettestrand byder på noget af Danmarks smukkeste og mest varierede natur. Her er en dejlig, bred og bilfri sandstrand med Blåt Flag. Der er etableret handicapadgang til stranden hvilket gør, at såvel kørestolsbrugere og barnevogne kan komme næsten helt ned til vandkanten. I dette herlige naturområde befinder sig også noget så sjældent som en lille fiskerby, der stadig er i fuld funktion. Her vil man opleve, at kystfiskerne stadig hver dag hiver deres både op på stranden.

Der er mange dejlige og familievenlige cykelruter i området. Fra Slettestrand udgår eksempelvis ruteforløb på hhv. 16 og 26 km. På ruterne kommer man forbi flere kulturmiljøer. Et af dem er Lyngmøllen fra 1876 beliggende ved Grønnestrand. Møllen er Danmarks eneste bevarede vindmølle, der er tildækket med lyng på alle sider. Et andet kulturmiljø er Han Herred Havbåde. Det er et bådeværft, som er etableret for at sikre bevaringen af havbådekulturen. Bådebyggeriet er et arbejdende værksted, hvor der på bestemte dage er åbent for besøgende. Se Han Herred Havbådes hjemmeside for nærmere information.

På Hjortdal Dyrefarm har hele familien mulighed for at tilbringe en både hyggelig, afslappende og oplevelsesrig dag sammen. Attraktionen er beliggende i udkanten af landsbyen Hjortdal kun 1,5 km fra Vesterhavet. Parken har ud over storslået natur og panoramaudsigt ca. 350 dyr fordelt på omkring 50 forskellige racer. Mange af dyrene er der mulighed for at komme helt tæt på, eksempelvis dværggeder, kaniner og æsler, mens man ved at læse de opsatte plancher kan få ny og spændende viden om parkens mere eksotiske dyreracer som kænguru, næsebjørn og Costa Rica Egern. Her er desuden minigolf og i højsæsonen også ponyridning.

Bulbjerg Fuglefjeld, beliggende 29 km vest for Slettestrand, er Jyllands eneste klippe. Bulbjerg rejser sig 47 meter over havets overflade. Limstensklippen giver en fantastisk udsigt over Vesterhavet og er endvidere hjemsted for en del fuglearter som for eksempel rider (mest almindelige mågeart i verden), suler, kjover og mallemukker. Vesterhavets voldsomme bølger udsætter dog til stadighed Bulbjerg for nedbrydning, således at havet jævnligt opsluger store stykker limsten og spreder dem ud på stranden ved siden af.

En af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter ligger i plantagen ved Slettestrand/Svinkløv og strækker sig over 20 km med flere sværhedsgrader. Derfor kan både nybegynderen og den mere garvede eliterytter finde udfordringer her. I den nærliggende Kollerup Plantage, der ligger sydvest for Svinkløv, befinder sig også 6 km mountainbikesti.

Fårup Sommerland i Blokhus, 27 km fra Slettestrand, er det oplagte mål for en heldags ferieudflugt med familien. Attraktionen er landets ældste sommerland og blev i 2015 kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. Fårup Sommerland har Danmarks største og vådeste vandland, hvor både store og små vandhunde kan prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. De yngste børn kan til gengæld trygt og sikkert lege og plaske i stedets børnevandland. Listen over sjove, vilde og actionfyldte forlystelser hos Fårup Sommerland er meget lang, og kan med garanti give fantastiske ferieoplevelser til hele familien!

Vælg mellem 88 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Det var okay.. kedeligt men okay..
Slettestrand
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Dejligt område
Slettestrand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Danmarks bedste Mountainbike spor
Slettestrand
10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Jeg er selv født i området for 70 år siden
Slettestrand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Det er et helt fantastisk, smukt område.
Slettestrand

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland