Langs Jammerbugten finder du en perlerække af de mest populære ferieområder i Nordjylland - og også en stribe af de fineste og bedste sandstrande, man kan opdrive. Her venter også en flot og varieret natur, hyggelige byer med spændende butikker og sjove timer sammen med børnene i Fårup Sommerland.
Vælg mellem 1.973 sommerhuse
Dette veludstyrede feriehus til 8 personer er beliggende i Nørlev kun 50 m fra stranden og med en fantastisk panoramaudsigt over Vesterhavet.
Dette veludstyrede feriehus til 8 personer er beliggende i Nørlev kun 50 m fra stranden og med en fantastisk panoramaudsigt over Vesterhavet fra både terrassen og selve huset. Emne nr. 130-A05170.

Jammerbugten er et naturskønt og utroligt populært ferieområde, som strækker sig hele vejen fra Klim Strand i syd til og med Tornby i nord. Området huser en hel perlerække af de mest eftertragtede sommerhusområder i Nordjylland (klik på et af linkene for at se sommerhuse i det enkelte område):

Klim StrandSlettestrandTranum StrandBlokhusLøkkenLønstrupSkallerup - Tornby

Jammerbugten byder på nogle af de bedste og fineste sandstrande, som findes i hele Danmark. Uanset hvilket sommerhusområde I vælger at holde ferie i, vil I komme til at bo tæt på havet. I kan roligt begynde at glæde jer til at nyde livet i det fine, varme sand – og selvfølgelig også til at tage jer en dukkert og lege med børnene i vandkanten, mens solen skinner ned fra en dejlig, blå sommerhimmel.

De forskellige områder byder på overraskende mange forskellige naturoplevelser når man tænker på, at der trods alt er tale om en relativt begrænset strækning. Her venter (næsten) alt – lige fra de flade plantageområder i den sydlige del af Jammerbugt, til de høje, stejle skrænter, der præger området omkring Lønstrup længere mod nord.

Der er særligt gode muligheder for shopping i Blokhus og Løkken, som er de største sommerhusområder langs Jammerbugten. Er det i stedet gallerier og kunsthåndværkere du gerne vil besøge, er Lønstrup det helt rigtige sted.

Den største attraktion i denne del af Nordjylland er uden sammenligning Fårup Sommerland som ligger ved Blokhus, omtrent midt i ferieområdet Jammerbugten. Glæd jer til en skøn dag med masser af dejlige oplevelser sammen med børnene; her venter nemlig forlystelser for både store og små.

Privat sommerhusudlejning Jammerbugten - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Jammerbugten er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Jammerbugten. Når du vælger at leje sommerhus privat Jammerbugten hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service uanset hvor ferien går til igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Jammerbugten? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Jammerbugten hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Jammerbugten
Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Jammerbugten. Vi tilbyder dig sommerhuse Jammerbugten fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt nemmere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Jammerbugten på ét sted!

Leje af sommerhus Jammerbugten med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Jammerbugten med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Jammerbugten på den letteste måde. Lej dit sommerhus Jammerbugten nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Jammerbugten - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Jammerbugten. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Jammerbugten. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Jammerbugten hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Jammerbugten her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Jammerbugten, et feriehus Jammerbugten eller en feriebolig Jammerbugten er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Jammerbugten til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Jammerbugten nu!

Vælg mellem 1.973 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.