Langs Jammerbugten finder du en perlerække af de mest populære ferieområder i Nordjylland - og også en stribe af de fineste og bedste sandstrande, man kan opdrive. Her venter også en flot og varieret natur, hyggelige byer med spændende butikker og sjove timer sammen med børnene i Fårup Sommerland.
Vælg mellem 3.760 sommerhuse
Thorup Strand
© Mette Johnsen

Jammerbugten er et naturskønt og utroligt populært ferieområde, som strækker sig hele vejen fra Klim Strand i syd til og med Tornby i nord. Området huser en hel perlerække af de mest eftertragtede sommerhusområder i Nordjylland (klik på et af linkene for at se sommerhuse i det enkelte område):

Klim StrandSlettestrandTranum StrandBlokhusLøkkenLønstrupSkallerup - Tornby

Jammerbugten byder på nogle af de bedste og fineste sandstrande, som findes i hele Danmark. Uanset hvilket sommerhusområde I vælger at holde ferie i, vil I komme til at bo tæt på havet. I kan roligt begynde at glæde jer til at nyde livet i det fine, varme sand – og selvfølgelig også til at tage jer en dukkert og lege med børnene i vandkanten, mens solen skinner ned fra en dejlig, blå sommerhimmel.

De forskellige områder byder på overraskende mange forskellige naturoplevelser når man tænker på, at der trods alt er tale om en relativt begrænset strækning. Her venter (næsten) alt – lige fra de flade plantageområder i den sydlige del af Jammerbugt, til de høje, stejle skrænter, der præger området omkring Lønstrup længere mod nord.

Der er særligt gode muligheder for shopping i Blokhus og Løkken, som er de største sommerhusområder langs Jammerbugten. Er det i stedet gallerier og kunsthåndværkere du gerne vil besøge, er Lønstrup det helt rigtige sted.

Den største attraktion i denne del af Nordjylland er uden sammenligning Fårup Sommerland som ligger ved Blokhus, omtrent midt i ferieområdet Jammerbugten. Glæd jer til en skøn dag med masser af dejlige oplevelser sammen med børnene; her venter nemlig forlystelser for både store og små.

Vælg mellem 3.760 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Eeeeeeeelsker Saltum
Saltum
9 voksne 9 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Evt. nogle flere udendørsspil
Thorup
6 voksne 5 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Lækkert område hvor vi helt sikkert kommer tilbage.
Nr. Lyngby
5 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Utrolig smukt
Lønstrup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Nørlev er et dejligt område
Nørlev

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland