Glæd jer til at opleve en af de bedste strande i Nordjylland, lige uden for den hyggelige lile by, der er kendt for sine mange gallerier og kunsthåndværkere. Sejl i kano på Uggerby Å, besøg de flotte Tversted Søer og tag på udflugt til de mange attraktioner og spændende byer i toppen af Danmark.
Vælg mellem 291 sommerhuse
Pænt og lyst sommerhus til 6 personer beliggende i Tversted på en dejlig naturgrund med havkig.
Pænt og lyst sommerhus til 6 personer beliggende i Tversted på en dejlig naturgrund med havkig. Fra huset er der ca. 600 m til havet. Emne nr. 335-055790

Tversted er en lille, hyggelig by, der med tiden er blevet er vældigt attraktivt sted at holde ferie. Hovedvejen igennem byen fører direkte ned til byens dejlige, brede sandstrand, som er en af årsagerne til områdets popularitet. Gå eller kør igennem byen, forbi de grønne klitter, og så er I der.

Foran jer ligger en af de bedste strande i Nordjylland. Rent, hvidt sand så langt øjet rækker og rigtig gode faciliteter, herunder toiletter og parkeringspladser. Hunde er meget velkomne på stranden, men de skal dog være i snor. Det er tilladt at køre i bil på stranden, og der kan godt være en del af dem om sommeren. Der er derfor oprettet et særligt, indhegnet område, hvor bilkørsel ikke er tilladt.

Tversted huser en lang række af spændende gallerier, antikforretninger og butikker med kunsthåndværk. Her finder du simpelthen alt, lige fra keramik og glas til billeder og strikket tøj. Selv om du sagtens kan fortabe dig i de flotte ting og nemt komme til at glemme tiden, er det dog nogenlunde lige så sikkert, at dine børn ikke gider at være der ret længe.

Men det er der heldigvis råd for. Du siger bare til børnene, at de kan tage deres far med til Det Blå Ishus, som er den mest spændende af alle Tversteds butikker – i hvert fald hvis du spørger børnene.

Området omkring Tversted byder på mange muligheder for flotte naturoplevelser. Tag for eksempel børnene med ud at sejle i kano på Uggerby Å, og glæd dig til nogle hyggelige timer sammen.

Smut også en tur omkring det fredelige og utroligt flotte naturområde Tversted Søerne, der ligger i klitplantagen uden for byen. Det idylliske område opstod i begyndelsen af 1950’rne, da en lille bæk blev opdæmmet og skabte flere søer, som huser et rigt fugleliv. Nyd de rolige omgivelser og lad børnene hygge sig på naturlegepladsen.

Tversted har en central placering i toppen af Jylland, og der er derfor nem adgang til oplevelser i hele landsdelen. Blandt de mest populære attraktioner er Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium og Ørnereservatet. Lidt længere væk finder I et super hyggeligt gågademiljø med et væld af forskellige butikker i Frederikshavn – og Skagen er selvfølgelig også altid et besøg værd.

Leje af sommerhus Tversted med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Tversted med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Tversted på den letteste måde. Lej dit sommerhus Tversted nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Tversted - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Tversted. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Tversted. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Tversted hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Tversted her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Tversted, et feriehus Tversted eller en feriebolig Tversted er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Tversted til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Tversted nu!

Vælg mellem 291 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Lengere til vannet enn beskrevet.
Tversted
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 januar
Amazing place
Tversted
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Et perfekt udgangspunkt for mange gode gå- og cykelture.
Tversted
6 voksne 4 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Området ved sommerhuset var fint, dejlig natur og god belligenhed. Dog er der mere end 500 m til stranden.
Tversted
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 februar
Lækkert område, gå muligheder til Tversted by langs vandet. Små hyggelige stier og et råt naturrigt område
Tversted

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland