Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
Vælg mellem 263 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus. Blot 5 minutters gang fra dette "Dukkehuset", og så befinder man sig på torvet i Blokhus og kun et stenkast fra den brede sandstrand og det brusende Vesterhav. Emne nr. 088-688

Blokhus Strand hører til blandt de bedste af Danmarks sandstrande. Det fine, hvide sand strækker sig kilometer efter kilometer. Foran jer ligger havet, bag jer høje klitter. Her er alle muligheder for at bygge sandslotte, soppe og bade og selvfølgelig også for at slappe af på et håndklæde i det varme sand. I må gerne køre ned til stranden i bil. Hunde er også velkomne, men skal være i snor.

Solnedgangen i denne del af Jylland er et kapitel for sig. Nyd synet fra klitterne eller strandkanten til lyden af havets susen. Klokken 21.00 i sommermånederne overdøves havet dog når Blokhus Kanonlaug ”skyder solen” ned ved Strandkiosken. Tag børnene med derned, det er super hyggeligt at nyde udsigten og en is, mens man venter på at klokken blive ni.

I Blokhus Klitplantage finder I Gateway Blokhus en port til aktive naturoplevelser. Her kan børnene boltre sig på en skøn naturlegeplads, I kan bage brød i en naturbageovn eller tage turen af en af vandre- eller cykelstierne. Skal der mere fart over feltet er mountainbike-, fitness-, eller løberuten det rigtige valg. Uanset hvad I foretrækker kan I glæde jer til nogle hyggelige timer i flot natur.

Fårup Sommerland ligger lige uden for Blokhus og byder på mere end 60 forlystelser til både store og små. Her er alt fra store rutsjebaner, river rafting, færdselsskole, minigolf, safaribiler, robåde og meget, meget mere. Husk endelig badetøj, her findes også et vandland som børnene simpelthen vil elske at boltre sig i.

Leje af sommerhus Blokhus med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Blokhus med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Blokhus har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Blokhus nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Blokhus - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Blokhus. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Blokhus. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Blokhus hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Blokhus her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Blokhus, et feriehus Blokhus eller en feriebolig Blokhus er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Blokhus til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Blokhus nu!

Vælg mellem 263 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.