Sæby er et fredeligt og naturskønt område, hvor I finder en række skønt beliggende sommerhuse. Her er en række børnevenlige strande og et charmerende købstadsmiljø med super gode muligheder for shopping. For lystfiskere er Sæby det rene eldorado.
Vælg mellem 186 sommerhuse Destinationer under Sæby
Dette lækre luksusferiehus til 7 personer ligger ved Sæby Strand, og har en skøn havudsigt.
Dette lækre luksusferiehus til 7 personer ligger ved Sæby Strand, og har en skøn havudsigt. Huset er overalt optimalt indrettet og de skønne terrasser giver fine muligheder for udeliv hele dagen. Her er man tæt på den fine badestrand og strandpromenaden der går helt ind til Sæby Havn. Emne nr. 130-A25847

Sæby byder på flere skønne og meget børnevenlige sandstrande med lavt vand, f.eks. Sæby Nordstrand, Lyngså Strand, Sulbæk Strand og Voerså Strand. Byg sandslotte sammen med børnene, sop i vandkanten og gå på jagt efter muslinger, krabber, konkylier og flotte sten. Ved Voerså strand og Lyngså strand er der rigtig gode muligheder for at finde rav når vinden har blæst fra sydøst.

Sæbys bymidte er præget af charmerende gamle huse og gader. Langs gågaderne og omkring torvet findes mange spændende butikker og cafeer, så glæd dig til hyggelig shoppingtur. Selv om Sæby ikke er så stor, er her rigtig mange forretninger, der sælger alt lige fra tøj, sko og sportstøj til brugskunst. Husk også at kigge i forretningerne ved havnen, der bl.a. sælger tøj og sko til fritidsbrug.

I Algade, i den ældste del af Sæby, finder I den utroligt smukke og meget velholdte Sæby Vandmølle. I en flot bindingsværksgård finder i Sæby Museum, som fortæller historien om hvordan byen så ud i middelalderen. Hos Ravslibereb kan I se hvordan et smykke bliver lavet og også et enormt udvalg af færdige smykker i den tilhørende forretning. I Sæby Miniby kan I se mange af de flotteste bygninger i Sæby som de stod i bybilledet omkring 1900.

Der er mange muligheder for lystfiskere når turen går til Sæby. Prøv f.eks. kræfter med bækørreder og regnbueørreder i Sæby Å og Voer Å, eller se om du kan få en ål, en gedde eller en aborre til at bide på krogen i Dybvad Sø.

Sydmolen i Sæby Havn er et godt sted at fiske efter havørreder, især tidligt om morgenen og sent om aftenen. Sæby Nordstrand og Sønderstrand er noget nær perfekte steder at fiske efter fladfisk. Ved Lyngså strand er der, ud over fladfisk, også mulighed for at fange havørreder, hornfisk og pighvarrer.

Leje af sommerhus Sæby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Sæby med netop den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Sæby på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Sæby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sæby - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Sæby. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Sæby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sæby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sæby her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sæby, et feriehus Sæby eller en feriebolig Sæby er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Sæby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sæby nu!

Vælg mellem 186 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Meget tæt på stranden.
Lyngså
4 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Dejligt sted
Lyngså
5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Super lækker beliggenhed, flotte strande. Dejlig natur
9300 Sæby
2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 august
Dejligt roligt område
Lyngså
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Virkelig dejlig strand og meget roligt område.
Lyngså

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland