Hals er et meget populært ferieområde på den jyske østkyst, hvor du finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en super børnevenlig strand, et badeland og masser af oplevelser. Kør i tog gennem en mose, se hvordan man lavede salt i middelalderen og se mange af verdens vilde dyr på tæt hold i Aalborg Zoo.
Vælg mellem 528 sommerhuse Destinationer under Hals
Skønt feriehus til 8 personer beliggende i Hals ca. 600 m fra den skønne og børnevenlige sandbadestrand.
Skønt feriehus til 8 personer beliggende i Hals ca. 600 m fra den skønne og børnevenlige sandbadestrand. I lokalområdet Hou/Hals er der et hyggeligt havnemiljø, svømmehal, restauranter og særdeles gode indkøbsmuligher. Emne nr. 192-1822

Her er en skøn sandstrand med lavt vand et meget langt stykke ud det er faktisk en af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Glæd jer til at bygge sandslotte og grave kanaler og voldgrave sammen med børnene. I kan trygt soppe og pjaske i det lave vand, familiens yngste medlemmer vil simpelthen elske denne dejlige strand.

For vandhunde som kræver mere action end stranden byder på, er badelandet ved Feriecenter Øster Hurup slet ikke til at komme uden om. Glæd jer til den 50 meter lange vandrutsjebane, sjove springvand og meget mere. Nyd også livet i det lækre spabad med massage og panorama udsigt til havet. Her venter nogle hyggelige og afslappende timer for hele familien.

Lille VildmoseCentret ligger (næsten) lige uden for døren når turen går til Hals. Her får I et spændende og levende indblik i en unik del af Danmarks natur. Der blev i mange år gravet tørv og spagnum i mosen, og der blev anlagt en lille jernbane til at transportere det ud. Den ligger der stadig, og I kan derfor tage børnene med på en køretur igennem den flotte natur. Find også ud af hvordan det føles at være en rovfugl i ørne-simulatoren, se planter og dyr i naturværkstedet og meget mere. Læs mere her.

Hvordan lavede man egentlig salt i Middelalderen? Besøg Mariager Saltcenter og se hvordan man gjorde dengang. Her udvindes stadig salt i en sydepande over åben ild, nøjagtig som det skete for mange hundrede år siden. Her vil I også opdage at salt ikke bare er salt. Sydesaltet smager langt bedre end almindeligt køkkensalt og så er der i øvrigt også 18 forskellige kryddersalte at vælge imellem.

I Aalborg Zoo sker der noget vildt året rundt og hele familien kan være sammen om både sjov leg, læring og underholdning. Her kan I se trænede dyr på Zoofari-Scenen, udfordre jer selv på naturlegepladsen og grille jeres egen mad.I oplever mange af verdens vilde dyr på tæt hold, og lærer om naturbevarelse og bæredygtighed. I kan også quizze, lave smykker, klappe de farlige’ klappe-slanger, være dyrepasser for en dag’ og meget andet.

Dronninglund Cup er Danmarks største, internationale håndboldturnering for ungdomshold og afholdes hvert år i uge 28. Her har tusinder af unge håndboldspillere fra hele verden sat hinanden i stævne til en spændende turnering med masser af sportslige udfordringer og en lang række fritidsaktiviteter.
Dronninglund Cup er ideel for håndboldklubber, der ud over håndbold også sætter pris på FÆLLESSKAB, TRIVSEL, TRYGHED – samt SERVICE. Her kan ALLE være med! Se mere på www.dronninglundcup.com

Leje af sommerhus Hals med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Hals med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Hals på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Hals nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hals - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Hals. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Hals. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Hals hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hals her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Hals, et feriehus Hals eller en feriebolig Hals er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Hals til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hals nu!

Vælg mellem 528 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Super lækkert område.
Hals
2 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Perfekt område tæt på vandet det sidste hus på vejen.
Hou
3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område, og super skøn strand
Hals
4 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlig kort til stranden og kun en kort køretur til Hals og Hou.
Hou
5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Lægger område
Hou

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland