Ålbæk er en hyggelig by i toppen af Danmark, og byder på en af landets absolut mest børnevenlige strande. Områdets natur er flot, og der er mange muligheder for udflugter til spændende byer og seværdigheder i toppen af Danmark.
Vælg mellem 273 sommerhuse Destinationer under Ålbæk
Flot luksus sommerhus til 8 personer beliggende i Åbæk med direkte adgang til stranden.
Nord for fiskerlejet Ålbæk og i gåafstand til den hyggelige havn ligger dette utroligt flotte luksus sommerhus til 8 personer. Huset er beliggende på en kuperet klitgrund med direkte adgang til de yderste klitter og stranden. Emne nr. 130-A18545

Ålbæk Strand er helt perfekt til familier med mindre børn. Den ligger ved siden af byens havn, hvor pladserne deles mellem fiskekuttere og lystbåde. Det er muligt at parkere helt tæt ved stranden, hvor man også kan købe en is.

Forholdene er helt ideelle for børnefamilier. Ålbæk Strand er en dejlig sandstrand, vandet er lavt og roligt og i vandkanten ligger tusinder og atter tusinder af små konkylier og skaller, som der hurtigt går sport i at gå på jagt efter.

Der er mange muligheder for vandreture i den nærliggende Ålbæk Klitplantage. Smut også en tur ud til strandene ved Vesterhavet; I er så langt mod nord, at der kun er ganske få kilometer imellem de to kyster.

En tur til Skagen er næsten ikke til at komme uden om, når I nu er så tæt på. Nyd atmosfæren og den helt specielle stemning i Danmarks nordligste by med de karakteristiske, gule huse. Der er altid mulighed for at finde et godt tilbud i byens gågade.

Mod syd venter den hyggelige bymidte i Frederikshavn med et væld af specialforretninger. Skulle I få trang til en seriøs omgang shopping, er byens langstrakte gågade det helt rigtige sted at tage hen.

Leje af sommerhus Ålbæk med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Ålbæk med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Ålbæk på den letteste måde. Lej dit sommerhus Ålbæk nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ålbæk - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Ålbæk. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Ålbæk. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ålbæk hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ålbæk her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ålbæk, et feriehus Ålbæk eller en feriebolig Ålbæk er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Ålbæk til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ålbæk nu!

Vælg mellem 273 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Flot natur
Lodskovvad
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Tæt på indkøb og havn
Aalbæk
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
Meget sne og glat på hele sommerhusområdet. Byen hyggelig, men meget er lukket i hverdagene.
Lodskovvad
5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Fint og roligt område med mange muligheder
Napstjært
8 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 september
hundeindhegningen var bare perfekt
Aalbæk

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland