Ålbæk er en hyggelig by i toppen af Danmark, og byder på en af landets absolut mest børnevenlige strande. Områdets natur er flot, og der er mange muligheder for udflugter til spændende byer og seværdigheder i toppen af Danmark.
Vælg mellem 216 sommerhuse Destinationer under Ålbæk
Flot luksus sommerhus til 8 personer beliggende i Åbæk med direkte adgang til stranden.
Nord for fiskerlejet Ålbæk og i gåafstand til den hyggelige havn ligger dette utroligt flotte luksus sommerhus til 8 personer. Huset er beliggende på en kuperet klitgrund med direkte adgang til de yderste klitter og stranden. Emne nr. 130-A18545

Ålbæk Strand er helt perfekt til familier med mindre børn. Den ligger ved siden af byens havn, hvor pladserne deles mellem fiskekuttere og lystbåde. Det er muligt at parkere helt tæt ved stranden, hvor man også kan købe en is.

Forholdene er helt ideelle for børnefamilier. Ålbæk Strand er en dejlig sandstrand, vandet er lavt og roligt og i vandkanten ligger tusinder og atter tusinder af små konkylier og skaller, som der hurtigt går sport i at gå på jagt efter.

Der er mange muligheder for vandreture i den nærliggende Ålbæk Klitplantage. Smut også en tur ud til strandene ved Vesterhavet; I er så langt mod nord, at der kun er ganske få kilometer imellem de to kyster.

En tur til Skagen er næsten ikke til at komme uden om, når I nu er så tæt på. Nyd atmosfæren og den helt specielle stemning i Danmarks nordligste by med de karakteristiske, gule huse. Der er altid mulighed for at finde et godt tilbud i byens gågade.

Mod syd venter den hyggelige bymidte i Frederikshavn med et væld af specialforretninger. Skulle I få trang til en seriøs omgang shopping, er byens langstrakte gågade det helt rigtige sted at tage hen.

Privat sommerhusudlejning Ålbæk - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Ålbæk har private ejere. Derfor kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Ålbæk. Når du vælger at leje sommerhus privat Ålbæk hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt via vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Ålbæk? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Ålbæk hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Ålbæk
På dette site finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse Ålbæk. Feline har samlet sommerhuse Ålbæk fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig let at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt enklere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Ålbæk på ét sted!

Leje af sommerhus Ålbæk med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Ålbæk med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Ålbæk på den letteste måde. Lej dit sommerhus Ålbæk nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ålbæk - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Ålbæk. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Ålbæk. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ålbæk hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ålbæk her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ålbæk, et feriehus Ålbæk eller en feriebolig Ålbæk er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Ålbæk til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ålbæk nu!

Vælg mellem 216 sommerhuse

Andre artikler om Ålbæk

  • Sommerhus Musvågevej Aalbæk

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Musvågevej Aalbæk. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
    Sommerhus Musvagevej Aalbæk Emne nr.: 160-E8121

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.