Lad vinden blæse dig i ansigtet og nyd solskinnet på stranden på den lille ø Venø. Øen ligger midt i den maleriske Limfjord og tilbyder absolut afsondrethed. Dette betyder dog ikke, at du behøver at undvære kulturlivet.
Vælg mellem 192 sommerhuse Destinationer under Venø Bugt
Sommerhus Venø Bugt_160-B5117
Emne nr. 160-B5117

Ved Venø Bugt finder du utallige muligheder for at købe dagligdagsvare samt skønne restauranter, caféer og specialforretninger. I byen Struer finder man den største havn i fjorden. På Venø er der også fremragende muligheder for at sætte tempoet ned og slappe af, da timerne føles langsommere her end på fastlandet. Øen byder sine gæster velkommen med sine lyse strande, lyserøde blomsterheder og frodige grønne klitkæder. Øen tilbyder også en lille havn for sejlbåde, hvor det er muligt at observere øboernes hverdag og købe friskfanget fisk. Fra havnen kan man tage færgen til fastlandet på få minutter.

Venø er specielt populær hos børnefamilier, da mange af badestrandene ligger i bugter, hvor der er læ. Både på den vestlige og østlige side af øen med sin lange anløbsbro, er der mange smukke steder, hvor selv små børn kan lege sikkert i vandet. Her kan man også nyde en dejlig picnic i fred og ro.

Bag stranden spreder den brede hede og klitlandskabet sig, som er fredet og som er et levested for mange dyr. Der er især mange hare, agerhøner og fasaner. Gå på opdagelsesrejse i heden og klitlandskabet, enten til fods eller på cykel, børnene vil helt sikkert elske det. Cykler kan lejes i byen.

På øen kan man opleve naturen fra sin smukkeste side. Skoven bag klitterne har en meget gammel træbestand, som består af forskellige slags nåletræer. Landskabet består af en blanding af kløfter, bakker og stejle skråninger. I fuglereservatet Nørskov Vig kan man observere en række sangfugle og vadefugle. Reservatet kan besøges af turister fra d. 15. juli hvert år. Øen er desuden kendt for sin artsrigdom af sommerfugle.

Selvom øen er lille, er der mange forskellige muligheder for en aktiv ferie. Udover de mange bademuligheder tilbyder øen også meget gode vindforhold til surfing eller sejlads. Øen krydses også af et omfattende netværk af stier. Her er det også muligt at gå med små børn. Især på den vestlige side af øen, er landskabet meget velegnet til at kunne gå med mindre børn.

Det er ikke kun fugleelskere, som kan opleve noget på øen. Det er også muligt at fiske enten fra stranden eller fra en båd. Hvis du godt kan lide at spille golf, kan du på få minutter komme ind til Humlum med færgen, hvor der er en 18-hullers golfbane.

For de kulturinteresserede har Venø også et billedværksted og andre kunsthåndværkere, hvor du kan købe smukke souvenirs. Danmarks mindste kirke befinder sig også i byen. I nærheden af øen er der flere museer og udstillinger for hele familien.

Leje af sommerhus i Venø Bugt med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Venø Bugt med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Venø Bugt på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Venø Bugt - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Venø Bugt. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Venø Bugt. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Venø Bugt her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Venø Bugt, et feriehus i Venø Bugt eller en feriebolig i Venø Bugt er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Venø Bugt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Venø Bugt nu!

Vælg mellem 192 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2024 juni
Vi elsker Livbjerggård -der er smuk og naboerne var søde og imødekommende.
Handbjerg
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Fine stier langs vandet
Ejsingholm
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 juni
Rigtig fin strand der lå i nærheden
Handbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Absolut fremragende.
Hostrup
6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Udsigt til Limfjorden
Ejsingholm

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.