Glæd jer til at vælge mellem to spændende strande, hvoraf den ene er en skøn sandstrand med lavt vand. Området er suverænt når det handler om at samle sten og skaller - og I kan rejse flere årtusinder tilbage i tiden og lave mad, skyde med bue pil og andre spændende aktiviteter.
Vælg mellem 34 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ertebølle ved Farsø.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ertebølle ved Farsø. Fra huset er der ca. 1,2 km til vandet og 3 km til nærmeste indkøb. Emne nr. 160-C6249

Ertebølle Strand er en blanding af sand og sten, som ligger mellem Limfjorden og klinter, som rejser sig inde på land. Stranden er rigtig fin når det er jagt på flotte sten og skaller, som står på programmet.

Hvis I derimod foretrækker en sandstrand med lavt vand, er Trend Strand få kilometer mod nord lige stedet. Her er vandet lavt et meget langt stykke ud, så forholdene er helt perfekte for familier med mindre børn, som helst vil være fri for sten.

I 1890’rne var arkæologer fra Nationalmuseet på jagt efter skaller i området. De fandt en stor bunke muslinge- og østersskaller og fandt ud af, at det var en køkkenmødding som var skabt af mennesker, der havde en boplads på stedet for ca. 6-7000 år siden. Beboerne blev opkaldt efter området, og kom til at hedde Ertebøllekulturen.

I dag findes Stenaldercentret i Ertebølle på stedet – og her kan I få et kig ind i hverdagen, som den så ud i jægerstenalderens tid. Her er mulighed for oldtidsmadlavning, bueskydning, stammebådssejlads, fossiljagt m.m. Kig ind sammen med børnene, og glæd jer til nogle hyggelige timer i selskab med en meget fjern fortid.

Leje af sommerhus Ertebølle med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Ertebølle med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Ertebølle er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Ertebølle nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ertebølle - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Ertebølle. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Ertebølle. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ertebølle hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ertebølle her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo absolut ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ertebølle, et feriehus Ertebølle eller en feriebolig Ertebølle er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie Ertebølle til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ertebølle nu!

Vælg mellem 34 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 oktober
Der sker ikke det store i området.
Ertebølle
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Skøn natur
Ertebølle
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Mange seværdigheder i området og en rolig beliggenhed.
Ertebølle
5 voksne 1 barn 3 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Rigtig flot natur område, dog lang til indkøb
Ertebølle
4 voksne 0 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2023 april
Skønt at huset ligger så tæt ved strand og at der var då skønne grusveje at cykle på .
Ertebølle

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.