Et luksus sommerhus Nordfyn til leje er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 49 sommerhuse Destinationer under Nordfyn

Lej dit luksus sommerhus Nordfyn til leje her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit luksus sommerhus Nordfyn til leje her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ingen ting at opnå de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er konkurrerende bureauer der tilbyder dit foretrukne luksus sommerhus Nordfyn til leje til en billigere pris end os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Naturskønt område, hyggelig by og gode vandremuligheder, som vi benyttede os af. Besøgte Odense og Humlemagasinet, virkelig spændende sted, som kan anbefales til andre.

området er rigtig godt, med udsigt over vandet og lukket have.

Dejligt med stranden tæt ved og krabbe-fiskeri var et stort hit og vi har beundret en del solnedgange herfra. Marken overfor gjorde at vi så rigtig mange harer og fugle. Kvarteret er meget fredeligt og roligt

Området er smukt og Bogense, overraskede os så positivt. En så lille by med så meget energi og liv. Det virker som om at handelslivet virkelig vil skabe liv og glade dage. En fantastisk aften havde vi alle, da byen holdt åben til midnat og efterfølgende skulle holde rosenfestival! Flot havn og en campingplads der tiltrak mange turister. Der var heller ikke langt til noget...vi var på Egeskov slot - Kerteminde - Svendborg, samt Odense. Fyn er dejlig!   

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Nordfyn til leje hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Nordfyn til leje til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Nordfyn til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Igen dejlig nemt og god service.

Som sædvanlig er det en fornøjelse at booke igennem Feline :-)

Fantastisk hurtig og reel behandling af booking ------- gør det gerne igen :-)

Vælg mellem 49 sommerhuse

Andre artikler om Nordfyn

Vis alle artikler om Nordfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S