Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Jo flere villaer med pool du kan vælge mellem, jo bedre odds er der for, at du kan finde den helt perfekte ramme omkring familiens kommende ferie. Netop derfor er du kommet til det helt rigtige sted. Her får du nemlig adgang til den største samling af villaer med pool - og det er både nemt og enkelt at booke den villa, du foretrækker.

Der er slet ingen tvivl om, at hele familien vil elske at have adgang til jeres helt egen pool. Her er tropiske forhold hele året, og udsigten til at muntre sig i vandet virker som en magnet på især børn og teenagere.

Det er ikke noget krav, at du skal booke en hel uge eller to. Du kan således sagtens arrangere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der f.eks. strækker sig over 3-5 dage, i den villa, du foretrækker.

Der er absolut ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i den villa, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den lange række af skønne ferieoplevelser der venter jer.

Søgningen efter en villa klares nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede villaer. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde nøjagtig den villa, der passer til jer.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din villa, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at den villa, du foretrækker, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferie i Frankrig betyder sol, strand og havet. Ved feriens ende er hele familien sikker: Vi vil have mere hav…

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

Talrige fritids- og forlystelsesparker som f.eks. Disneyland i Paris, Festyland i Normandiet, Futuroscope i Chasseneuil-de-Poitou eller Vulcania i Auvergne tilbyder familien en eller flere oplevelsesrige dage.

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den villa, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde den villa, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af villaer og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse