Tag på vandretur i smukke bjerglandskaber, smag på lækre, lokale delikatesser, og besøg nogle af de mange historiske seværdigheder samt idylliske byer, der findes i Pyrenæerne. Gå heller ikke glip af det budgetvenlige shopping mekka Andorra eller de actionprægede attraktioner i Argelès-sur-mer.
Vælg mellem 373 sommerhuse
Dette smukt renoverede bondehus til 11 personer ligger for enden af en stille vej i den lillebitte landsby Barules, Mas del Pech med panoramaudsigt over det omgivende landskab.
Dette smukt renoverede bondehus til 11 personer ligger for enden af en stille vej i den lillebitte landsby Barules, Mas del Pech med panoramaudsigt over det omgivende landskab. Huset har en stor have med frugttræer og sin egen vingård. Emne nr. 135-FML023

Bjergkæden Pyrenæerne ligger som en naturlig grænse mellem Frankrig og Spanien og er et område med sin helt egen kultur og historie.

Parc national des Pyrénées (Pyrenæernes Nationalpark) strækker sig fra den øverste del af Aspedalen mod vest til den øverste del af Auredalen mod øst, og indeholder nogle meget varierede og naturskønne landskaber med bjergsøer, bjergbække og vandfald. I Pyrenæernes Nationalpark ligger også det enorme kalkstensmassiv Gavarnie, granitbjergene ved Cauterets samt de skjulte og skovbevoksede sidedale til Aspedalen.

Trænger I til adrenalinsus i højderne er Canyoning Park i Argelès-sur-mer et godt bud, og skal det være vandholdig action i stedet for så prøv Water Fly, der ligger kun godt 4 km der fra. Vandhunde kan også boltre sig i Aqualand Saint Cyprien (Saint-Cyprien) eller Aquajump66 i Saint-Jean-Pla-de-Corts.

For de historisk interesserede er Forteresse de sales, Ramparts of Villefranche-de-Conflent og Abbaye Saint Martin du Canigou spændende besøgssteder.

De umådelig flotte bjerglandskaber i Pyrenæerne er smukke og oplagte områder til hyggelige vandreture. Området byder på vandfald, bjergsøer, høje bjergrygge og idylliske dale tilsat vidunderlige panoramaudsigter – skønne rammer for en fredelig, rolig og vellykket ferie.

Provinsbyen Cahors ligger idyllisk placeret omgivet af bakker ved floden Lot, og er især kendt for sin vinproduktion. I Cahors mødes I af byens kendetegn; den tretårnede middelalderbro Pont Valentré, og I vil helt sikkert nyde den dejlige afslappede sydeuropæisk stemning, som hersker her.
Øvrige seværdigheder i Cahors er det nationale monument Cathédrale Saint-Étienne og den seværdige kirke Saint-Barthélémy, der stammer fra det 14. århundrede.

De mange floder udgør en stor del af Pyrenæernes natur, og de er, især på varme sommerdage, oplagte til såvel badning, sejlads samt lystfiskeri. Tag picnickurven med, og nyd her nogle skønne afslappede timer sammen i uforstyrrede omgivelser.

Denne del af Frankrig skuffer bestemt heller ikke i forhold til sit udbud af spændende, lokale delikatesser! Prøv eksempelvis "cassoulet", som er en sammenkogt ret med bønner, pølser og krydderurter, eller "aligot" bestående af kartoffelmos med ost, samt "garbure" – suppe med kål og gåse-confit. Spydstegt kage "gâteau à la broche" er også en velkendt egnsret lige som den kendte blå Roquefortost, der også stammer denne region.

For en god handel kan I lægge vejen forbi Sunday Street Market i Céret og Les Poissonneries de la Côte Catalane (Port-Vendres), eller tage på yderst budgetvenlig shopping i Andorra, der på grund af lave skatter og hård indbyrdes konkurrence blandt et kæmpe udvalg af butikker er særdeles attraktiv inden for dette område.

Leje af sommerhus Pyrenæerne med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Pyrenæerne med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Pyrenæerne på den letteste måde. Lej dit sommerhus Pyrenæerne nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Pyrenæerne - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Pyrenæerne. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Pyrenæerne. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Pyrenæerne hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Pyrenæerne her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Pyrenæerne, et feriehus Pyrenæerne eller en feriebolig Pyrenæerne er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie Pyrenæerne til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Pyrenæerne nu!

Vælg mellem 373 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark