Ferie i Sydfrankrig er først og fremmest identisk med helt fantastiske strande, flotte landskaber med charmerende landsbyer og spændende kultur- og naturseværdigheder. Det skønne sydfranske køkken er en klasse for sig, og danner sammen med områdets milde klima optimale betingelser for en dejlig og vellykket ferie for hele familien.
Vælg mellem 6.194 sommerhuse
5-værelses feriehus på 150 m² til 8 personer med udendørs pool beliggende i bydelen de la Vierge Noire, 1,5 km fra havet.
5-værelses feriehus på 150 m² til 8 personer med udendørs pool beliggende i bydelen de la Vierge Noire, 1,5 km fra havet. Fra huset er der en flot panoramaudsigt over havet. Emne nr. 307-FR8480.10.1

Sydfrankrigs middelhavskyst har et væld af superskønne strande med hver sit særpræg og variation af faciliteter mv. Et af de mere rolige og familievenlige områder er Cavalaire-Sur-Mer, der både har en hyggelig marina og en tre kilometer, aldrig overfyldt, sandstrand.

En anden fantastisk strand ligger ved byen St. Raphaël, hvor der udbydes forskellige former for vandsportsaktiviteter. Dykning er særligt attraktivt i området, da der ligger en del skibsvrag fra 2. Verdenskrig ud for kysten.

Mellem Cannes og Nice i fisker- og feriebyen Antibes ligger den unikke attraktion Marineland, som er et kæmpe inden- og udendørs akvarium med mange daglige shows og plads til 4000 tilskuere. Marineland er det eneste sted i Europa, hvor det er muligt at opleve de fascinerende spækhuggere, men det er også spændende at overvære de udendørs shows med delfiner og søløver. Ud over de mange akvarier i forskellige størrelser med et utal af eksotiske fisk og hajer, er det også muligt at betragte parkens Galapagos skildpadder blandt andet fra en gangbro over deres bassin.
Tæt ved ligger vandlandet Aquasplash med et væld af skønne og actionprægede faciliteter. Her findes i den grad underholdning og aktiviteter nok til en hel dag for både børn og voksne.

Nice er Frankrigs femtestørste by, men den næstmest populære turistby efter Paris. Ud over at kunne byde på subtropisk klima har Nice en utrolig flot, lang strandpromenade, der kontinuerligt summer af liv, men også en gammel bydel, der emmer af atmosfære. Læg jeres vej forbi det fantastiske Saleya blomstermarked og de mange spændende specialforretninger. Nice er næstefter Paris den by i Frankring, der har flest museer. Blandt de mest kendte er Matisse-museet, International Museum of Naïve Art og Chagall-museet.

Syd for byen Arles ligger den smukke og naturskønne Nationalpark Camargue, der er en hel unik verden for sig. I dette øde og fredelige beliggende vådområde er det muligt at spotte mere end 400 forskellige fuglearter.

Sydfrankrig er et paradis for mad- og vinelskere. Maden er god og alsidig — godt hjulpet på vej af det store udbud af højkvalitets råvarer, dette område har at byde på. De lokale markeder er et fuldkomment bombardement for alle sanser. En oplevelse, man ikke bør snyde sig selv for på en ferie i Sydfrankrig.

Vincent van Goghs by, Arles, er en smuk by, der foruden ved udstillinger med den berømte maler også har mange seværdige, historiske bygninger. Pavebyen Avignons historiske centrum er på UNESCO’s Verdenskulturavsliste. Her kan man blandt andet opleve det store pavepalads med vægmalerier og den sandstenspudsede bymur.

Den smukke og varierede natur i Frankrig indbyder i den grad til både cykel- og vandreture for både de øvede, men også de mere utrænede.

Leje af sommerhus i Sydfrankrig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Sydfrankrig med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Sydfrankrig har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Sydfrankrig nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Sydfrankrig - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Sydfrankrig. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Sydfrankrig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Sydfrankrig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sydfrankrig her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Sydfrankrig, et feriehus i Sydfrankrig eller en feriebolig i Sydfrankrig er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Sydfrankrig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sydfrankrig nu!

Vælg mellem 6.194 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Lækkert naturligt område, men ikke mange seværdigheder
DRAGUIGNAN
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Gode handlemuligheder og mange seværdigheder i nærheden.
Les Angles
11 voksne 7 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Giver vist sig selv
Plascassier
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt område, med god strand hvor der er mulighed for snorkling ca. 15 min. gang fra lejligheden. Fin pool med bølger, hver time. Godt udvalg af butikker. Masser af aktiviteter Rigtig gode muligheder for opladning af elbil
Agay Village Cap Esterel
6 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der kunne godt ønskes en bedre vejledning til den nemmeste vej til og fra huset i bil, da der er mange ensrettede veje i Frakrig. Vi blev vist en stor omvej og fandt desværre for sent den hurtigste vej TIL huset.
Grasse

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark