Alsace har en pragtfuld natur, som både indbyder til friluftsaktiviteter for de aktive og afslapning, hvis man ønsker ro og fred. Området har et utal af særdeles spændende museer, smukke parker, middelalderborge og mægtige kirker. Den lokale vin og egnsretterne må I heller ikke gå glip af at smage!
Vælg mellem 110 sommerhuse
Dette hyggelige halve dobbelthus til 3 personer gemmer sig i det nordlige Alsace, ved foden af Vogeserne.
Dette hyggelige halve dobbelthus til 3 personer gemmer sig i det nordlige Alsace, ved foden af Vogeserne. På den anden siden af vejen ligger jeres egen møblerede have med et lillebitte hus til at spise i det fri i. Emne nr. 135-FDB010

Området Alsace er beliggende ved Frankrigs østlige grænse til Tyskland og Schweiz i Rhindalen mellem bjergkæderne Vogeserne og Schwarzwald. Regionens hovedstad og største by er Strasbourg.

Alsace er i høj grad kendt for at dyrke druer til verdenskendte vine, og på de små atmosfærefyldte restauranter i Alsace kan det især anbefales at nyde et glas af den lokalproducerede vin sammen med traditionelle egnsretter som eksempelvis løgtærte, paté eller choucroute (ret med surkål, kød og pølse) samt gode oste og nybagt brød. Det lokale køkken byder også på lækre, lette retter med friske fisk og grøntsager.

I Alsace kan I opleve Middelalderen på nærmeste hold. Tag hele familien med på en udflugt til Middelalderborgen Haut-Koenigsbourg, hvor I kan prøve at træde ind i den forunderlige verden af vindeltrapper, spiraltårne, våben, og rustninger, som findes på den store borg, der i tidligere tider har huset både stolte riddere og fornemme borgfruer. Ud over det historiske tilbageblik har I her en helt enestående panoramaudsigt over Alsacedalen og Vogeserbjergene, idet Haut-Koenigsbourg har en majestætisk placering på en bjergtop i omkring 800 meters højde.

Ørneparken i Kintzheim er ligeledes en fantastisk oplevelse, hvor I får en enestående lejlighed til at kunne observere de stolte og ofte meget sky rovfugle på meget tæt hold. Imens I overværer det fascinerende flotte show, hvor de smukke rovfugle svæver hen over ruinerne af den gamle middelalderborg i Kintzheim, fortælles der om fuglenes adfærd og levevis.

I byen Mulhouse ligger flere helt suveræne museer som eksempelvis CITÉ DE L'AUTOMOBILE - et mekka for bilentusiaster og andre med interesse i bilens historie og udvikling gennem tiden. Cité du Train kan til gengæld fremvise en imponerende samling af klassiske og luksuriøse tog iscenesat i fascinerende og overvældende omgivelser.

Hovedstaden i Alsaceregionen er Strasbourg, som også rummer både Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol samt Europa-Parlamentet. Absolutte seværdighedshøjdepunkter i byen er blandt andet den fantastisk flotte domkirke Notre Dame de Strasbourg, og det hyggelige lille romantiske område Petite France med kanaler og idylliske gamle huse. Rolige og smukke omgivelser til en afslappende vandretur findes i Parc de l’Orangerie, en dejlig park med smukke blomster, der også har forskellige dyr samt en god legeplads for de yngste børn.

De små veje, som krydser sig gennem vinmarkerne og langs kanalerne egner sig formidabelt godt til vandre- og cykelture. Her har I alle forudsætninger for at nyde tiden sammen i de naturskønne, rolige og fredelige omgivelser, Alsace kan byde på.

Leje af sommerhus Alsace med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Alsace med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Alsace er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Alsace nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Alsace - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Alsace. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Alsace. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Alsace hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Alsace her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Alsace, et feriehus Alsace eller en feriebolig Alsace er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Alsace til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Alsace nu!

Vælg mellem 110 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark