Frankrigs skønne hovedstad er ikke blot et pragtfuldt rejsemål for enlige og par, men er så afgjort også en dejlig feriedestination for børnefamilier. Paris har et væld af attraktioner og seværdigheder, der tager sig godt ud i børnehøjde. En by fyldt med skønhed og unikke oplevelser!
Vælg mellem 109 sommerhuse
Luftfoto af Paris

De fleste associerer Paris med romantisk stemning, spændende museer og trendy shopping, men Frankrigs smukke og fascinerende hovedstad indeholder også en lang række seværdigheder og attraktioner målrettet børnefamilier.

Magiske Disneyland er naturligvis en af de absolutte topattraktioner i børnehøjde i Paris. Her får I garanti for pragtfuld underholdning, sjove oplevelser og rigtig mange indtryk dagen igennem!

For de yngste er forlystelsesparken Jardin d’Acclimatation i den nordlige del af Bois de Boulogne-skoven et herligt udflugtsmål med forlystelser og faciliteter som minizoo, dukketeater, minigolf, ponyridning mm. Legelandet Playmobil Fun Park henvender sig til samme aldersgruppe, og har 12 legeområder indrettet med hver sit Playmobil tema.

En ferie i Paris kan også sagtens indeholde noget for familiens vandhunde . . . Slå jer løs i Aquaboulevard – et kæmpe, indendørs vandland med vandrutsjebaner, bølgebassin, spabad og et væld af vandaktiviteter.

Museer kan sagtens være både sjove, interessante og særdeles lærerige! Prøv at lade børnene bedømme
Sciencemuseet Cité des sciences & de l’industrie, som er dedikeret til videnskab formidlet gennem leg og interaktive oplevelser, eller voksmuseet Musée Grévin, hvor I også lærer noget om den franske historie.

En tur op i Paris smukke og stolte vartegn Eiffeltårnet giver jer adgang til en helt fantastisk udsigt over hele byen. For foden af tårnet ligger en park med legeplads, hvor I efterfølgende kan slappe af og nyde et øjebliks ro fra storbyen imens børnene leger.

Kanalrundfart, en hyggelig sejltur på floden Seinen i Paris, er for hele familien en både skøn og anderledes måde at blive præsenteret for nogle af byens flotteste seværdigheder.

For de historisk interesserede er det oplagt at tage en dagsudflugt til Versailles slottet, der er beliggende cirka 21 kilometer fra Paris, i byen af samme navn. Slottet var oprindelig et lille jagtslot, men blev grundigt udbygget i slutningen af 1600-tallet af Louis den 14. til det prægtige bygningsværk, det fremstår som i dag. Såvel slottet som den tilhørende have er enorm og særdeles imponerende. Den mest fascinerende del af slottet er den 70 meter lange spejlsal med udsigt over haven, og bliver benene trætte på den store lokation, kan I nå ud til havens seværdigheder ved at tage med det lille tog, der kører rundt i haven, eller alternativt leje cykler og se den vidunderlige og naturskønne have på egen hånd i jeres foretrukne tempo.

Populære og storslåede seværdigheder i Paris er også den berømte katedral Notre Dame, den flotte, hvide basilika Sacré-Coeur, som i øvrigt kan ses fra det meste af Paris, samt det imponerende, udsmykkede bygningsværk Triumfbuen, der er 50 meter høj og 45 meter bred. Dertil kommer Louvre, et af verdens mest kendte og til med største museer, og Paris kendteste gade Avenue des Champs-Élysées, en to kilometer lang gade, som strækker sig fra Concorde pladsen i øst til Triumfbuen i vest.

Paris er et enestående modemekka, og kan derfor tilbyde shoppeoplevelser for alle, hvad enten I foretrækker at gøre unikke fund i atmosfærefyldte små specialforretninger eller hellere lader jer friste af det kæmpe udvalg, som findes i boulevardernes stormagasiner.

Vælg mellem 109 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Dejligt med et ikke så turist-agtigt område. Gav lidt fornemmelse af hverdagslivet i Paris.
Gagny, Seine, Saint

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark