Korsika – måske destinationen for jeres næste vellykkede ferie? Øen er i hvert fald et godt bud, hvis I holder af kridhvide sandstrande, turkisblåt vand, smukke og varierende landskaber samt mulighed for at opleve en rig kulturarv i atmosfærefyldte byer.
Vælg mellem 777 sommerhuse
Ikke langt fra Saleccias strande, der hører til Korsikas allersmukkeste og kun fem minutter i bil fra Saint-Florent, ligger denne ferielejlighed til 6 personer.
Ikke langt fra Saleccias strande, der hører til Korsikas allersmukkeste og kun fem minutter i bil fra Saint-Florent, ligger denne ferielejlighed til 6 personer. Udover egnens udsædvanlige skønne natur er egnen rig på historie, traditioner og legender. Emne nr. 135-FKO246

Den franske ø Korsika ligger i Middelhavet omkring 170 kilometer sydøst for Frankrig. Naturen på Korsika er vild, forreven og fascinerende! Den består af høje, skovklædte bjerge, og kysten har bløde sandstrande og røde klipper. Der er størst mulighed for uspolerede naturoplevelser i den sydlige ende af øen. Hvis man ikke har noget imod at søge lidt efter det, er det faktisk muligt at finde en lille strand, man kan have helt for sig selv, mens de større og mere kendte strande naturligvis er godt besøgt. Tæt ved byen Porto Vecchio i Korsikas sydlige del ligger tre af de smukkeste strande i Europa. Folacca, Acciaro og Palombaggia er alle yderst børnevenlige, hvide sandstrande omkranset af pinje- og fyrretræer – med røde klipper og krystalklart vand. Perfekt destination for familien, der elsker sol og badeferie.

I det nordlige Korsika ligger byen Calvi, hvor der særligt i sommerhalvåret er liv og stemning omkring den hyggelige havn og i de smalle gader med de mange små butikker. Ved havnepromenaden ligger restauranter og cafeer som perler på en snor med unik udsigt til byens vartegn, det imponerende Citadel fra 1100-tallet, som gennem flere århundreder har tjent som byens fæstningsværk. For de ferieaktive er det muligt at snorkle for foden af Citadellet, vandre i bjergene eller leje mountainbikes og udforske de mange små landsbyer i nærheden.

På vestkysten vil I opleve flot, dramatisk og meget kontrastfyldt natur. Midt på kysten ligger byen Porto mellem det store, fredede naturreservat Scandola mod nord og klipperne les Calanches mod syd. Nyd den specielle stemning og storslåede udsigt i Portos lille hyggelige havn, og spis en lækker frokost på en af de dejlige restauranter.

Autentisk kystbystemning findes f.eks. i Solenzara, en lille by på Korsikas frodige østkyst. Byens gamle havn har en hyggelig marina, og der er masser af liv og stemning omkring de mange små butikker, restauranter og cafeer i byen. Området har helt unikke bademuligheder. Såvel nord som syd for byen ligger flotte, lange sandstrande, hvor der også er muligheder for at snorkle, dykke og dyrke andre former for vandsport.

I udkanten af Solenzara ligger Acqua & Natura Parc de la Solenzara, en smukt beliggende adventure park med udfordrende aktiviteter som parkour, kanosejlads, paintball, stand up paddle, havkajak og klatring.

Midt på Korsika, i fantastisk natur, ligger den skønne by Corte, også med sit eget Citadel, hvorfra der er en uovertruffen panoramaudsigt. Cortes gamle bydel er bestemt en slentretur værd, og på Museu di a Corsica kan I lære mere om Korsikas interessante historie. Byen er omgivet af dramatiske bjerge, floder og kløfter, og er dermed et godt udgangspunkt for oplevelsesrige vandreture.

Napoleons fødeby Ajaccio er også Korsikas største by og ”hovedstad”. I den gamle bydel i Ajaccio ligger Napoleons barndomshjem, der i dag fungerer som museum. Lad jer føre gennem Ajaccios snævre gader til det store og farverige fødevaremarked på Place César-Campinchi, hvor lækkerier som eksempelvis honningkager, figner og krydrede korsikanske pølser helt sikkert vil friste . . . Smuk og seværdig er også katedralen i Ajaccio – et højt, hvælvet bygningsværk med kunstfærdige lysekroner og hvidt marmoralter.

Besøg også den enestående skildpaddepark A cupulatta, der ligger omkring 21 km fra Ajaccio. På det 2,5 hektar store parkområde bor over 3000 dyr fordelt på 170 arter fra hele verden.

Leje af sommerhus på Korsika med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus på Korsika med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning på Korsika er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Korsika nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Korsika - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus på Korsika. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Korsika. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Korsika hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Korsika her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Korsika, et feriehus på Korsika eller en feriebolig på Korsika er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie på Korsika til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Korsika nu!

Vælg mellem 777 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark