Normandiet er en charmerende region – rig på historie og kulturarv og med et væld af fantastiske seværdigheder placeret i en hel enestående skøn natur. Landlig idyl og vilde kyster er sammen med skønne gastronomiske egnsspecialiteter vidunderlige rammer for jeres næste ferie . . .
Vælg mellem 956 sommerhuse
Denne lejlighed til 4 personer på første sal strækker sig over to etager og ligger ved fiskerhavnen Grandcamp-Maisy.
Denne lejlighed til 4 personer på første sal strækker sig over to etager og ligger ved fiskerhavnen Grandcamp-Maisy, hvor man kan få alt fra havet og nemt nå til alle faciliteter. Emne nr. 135-FNC083

Normandiet, beliggende i det nordvestlige hjørne af Frankrig, er af mange først og fremmest kendt for D-dag under 2. Verdenskrig, hvilket de store krigskirkegårde ved Omaha Beach og Arromanches-les-Bains i dag står som et bevægende minde om.

Landskabet er frodigt og grønt og langs ”Côte Fleurie”, blomsterkysten, ligger bade- og havnebyer med lange, brede sandstrande og et stort aktivitetsudbud.

Normandiet er særdeles velegnet til aktiviteter som cykling og vandring med sit milde klima, bløde bakker og flade kyststrækninger. Det samme gør sig gældende for forskellige former for vandsport og lystfiskeri, da området har 600 km kystlinje, floder, kanaler og søer.

Historiske bygningsværker er der masser af i Rouen, hvor det middelalderlige kvarter med sine bindingsværkshuse går tilbage til Jeanne d'Arcs tid.
Roun er Normandiets historiske hovedstad og fungerer i dag som regionhovedstad i Haute-Normandiet.
Byen er også kendt for sin gotiske katedral Cathédrale Notre-Dame de Rouen, som er et imponerende syn med sin detaljerede udsmykning, høje tårne og kendte kongers grave.

På Bayeux museum kan man se det 70 meter lange velbevarede broderede uldvægtæppe, som i snart 1000 år på tegneserieagtig vis har fortalt historien om den normanniske hertug Vilhelms erobring af England.

Øen Mont Saint Michel er et stærkt fascinerende ja næsten fortryllende udflugtsmål. Klippeøen med klosteret og kirken på toppen er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Denne særprægede bebyggelse ligger godt beskyttet af tidevandet på en ø knapt en kilometer fra land. Faktisk kan tidevandet på sit højeste komme op på omkring 14 meter over laveste vandstand. En let bro fra fastlandet samt et større inddæmningsprojekt har sikret passagen til klosteret og reguleret tidevandsbølgerne. Attraktionen med den lange og spændende historie besøges hvert år af cirka tre millioner turister og pilgrimme.

Normandiets gastronomiske specialiteter bør I ikke snyde jer selv for. Området er særligt kendt for sin æblecider og bondeoste. Hver egn har sin ostespecialitet hvor af de mest berømte nok er Camembert og Neuchâtel. Forsaltet lam er en anden egnsspecialitet i Normandiet. Lammene græsser på den saltede havbund, når tidevandet har trukket sig tilbage, hvilket resulterer i mørt og velmarmoreret kød. Er man til skaldyr er der her mulighed for at spise helt friske østers og muslinger, som opdrættes i vadehavet tæt ved kysten.

Leje af sommerhus i Normandiet med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Normandiet med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Normandiet på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Normandiet nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Normandiet - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Normandiet. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Normandiet. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Normandiet hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Normandiet her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Normandiet, et feriehus i Normandiet eller en feriebolig i Normandiet er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Normandiet til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Normandiet nu!

Vælg mellem 956 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Of course a very important area in terms of history - this is where our current freedom did take its form. Normandy is a nice combination of history and relaxed living.
Grandcamp-Maisy

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark