Provence byder på alt fra skønne strande, bjergplateauer med hyggelige småbyer, dybe slugter med floder til frodige og farvestrålende marker. Det milde klima i den alsidige og pragtfulde natur skaber optimale rammer for bade- og friluftsliv samt udendørs sport.
Vælg mellem 4.186 sommerhuse
Ca. 3 km fra landsbyen Grans ligger dette indbydende feriehus til 10 personer med udendørs pool i naturskønne omgivelser langt væk fra turisterne.
Ca. 3 km fra landsbyen Grans ligger dette indbydende feriehus til 10 personer med udendørs pool i naturskønne omgivelser langt væk fra turisterne. 15 minutters kørsel fra huset ligger Salon-de-Provence, som var Nostradamus hjemsby. Emne nr. 135-FPB44

Området Provence har et areal på 31.400 kvadratkilometer og dækker halvdelen af Frankrigs middelhavskyst fra Rhônedalen i vest til Monaco og Italien i øst. Provence er sol og strand, god mad og vin – med det charmende og uspolerede landsbyliv tæt på. Fransk parfume bliver hovedsageligt produceret i Provence på grund af den store mængde af lavendler, krydderurter og frugttræer mv., som findes her. Forkæl sanserne med et besøg i Sault i juni-juli måned, når lavendlerne blomstrer.

Med trehundrede årlige solskinsdage og et væld af skønne strande er bade- og strandliv selvfølgelig det store tema langs hele den provencalske kyst. Tætpakkede og aktivitetsfyldte strande ligger som perler på en snor langs den franske riviera, men med lidt held kan man også finde stille og mere uforstyrrede stykker strand, hvor I har mulighed for at slappe fuldstændig af og nyde lyden af bølgeskvulp i fred og ro.

En af mest fantastiske naturseværdigheder i Europa ligger i Provance - Gorges du Verdon. I nærmest ubeboet land flyder denne mørkegrønne flod igennem stejle kløfter. Slugterne strækker sig over 21 kilometer og når visse steder en dybde på op til 700 meter! Dette område benyttes både til rafting og andre adventure sportsaktiviteter foruden ved naturligvis også vandring og cykling.

Klimaet i Provence giver gode vilkår for udendørs sport og friluftsliv. Ved kysten kan man dyrke alle former for vandsport samt lystfiskeri.

I Marseille kan man sagtens fordrive dagen med shopping og cafebesøg, men også den gamle havn og katedralen Notre Dame de la Garde samt fængselsøen Château d’If er interessante seværdigheder i byen. Marseille har flere markeder, hvor blandt andet de dejlige, lokale råvarer handles. Den autentiske og hyggelige atmosfære her er en oplevelse, der bør være en selvskrevet del af en vellykket ferie i Provence.

Provencalske køkken er i det hele taget domineret af en overflod af friske råvarer, hvor især Middelhavet er storleverandør til listen af lækkerier, som også tæller skønne specialiteter som olivenolie, patéer, pølser og oste.

Nice har en smuk, lang strandpromenade summende af liv og en gamle bydel, der emmer af atmosfære. Læg blandt andet vejen forbi det fantastiske Saleya blomstermarked og de mange spændende specialforretninger. Nice er næstefter Paris den by i Frankring, der har flest museer. Blandt de mest kendte er Matisse-museet, International Museum of Naïve Art og Chagall-museet.

Leje af sommerhus i Provence med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Provence med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Provence har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Provence nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Provence - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Provence. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Provence. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Provence hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Provence her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Provence, et feriehus i Provence eller en feriebolig i Provence er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Provence til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Provence nu!

Vælg mellem 4.186 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    7-værelses hus på 350 m² til 10 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende i L´isle Sur la Sorgue.