Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Languedoc-Roussillon. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Dette feriehus til 12 personer med udendørs swimmingpool i Drôme Provencale ligger på en ugenert grund 4 km fra den fortryllende bjerglandsby Montboucher-sur-Jabron.
Dette feriehus til 12 personer med udendørs swimmingpool i Drôme Provencale ligger på en ugenert grund 4 km fra den fortryllende bjerglandsby Montboucher-sur-Jabron. Poolen er omgivet af store solterrasser og de lyse rummelige værelser er indrettet i Provence-stil. Emne nr. 135-FDP173

En feriebolig i Languedoc-Roussillon kommer Helle Bødker tit til at tænke på, når hun åbner sit køleskab.

”Vi køber altid nogle lokale specialiteter med hjem. Det er sjovere end at købe en souvenir, som bare havner i et skab. Men delikatesserne bliver hurtigt spist, og så glæder man sig til at snart at komme af sted igen,” siger Helle Bødker om en feriebolig i Languedoc-Roussillon.

I en feriebolig i Languedoc-Roussillon faldt hun pladask for de lokale markeder og små butikker.

”De handlende gør meget ud af at præsentere deres varer, og der er et kæmpe udvalg af for eksempel oste, pølser, vin, oliven og tapenader. Man kan smage på alt, og mange af varerne kan man ikke få herhjemme,” siger Helle Bødker om indkøb nær en feriebolig i Languedoc-Roussillon.

I en feriebolig i Languedoc-Roussillon lavede hun og familien ofte mad, hvor grøntsager ofte kom på grillen.

”Grøntsagerne er fantastisk gode og utroligt velsmagende, fordi de bliver dyrket i sollys i stedet for i drivhuse,” påpeger Helle Bødker om maden i en feriebolig i Languedoc-Roussillon.

Spektakulære værker

På ferien i en feriebolig i Languedoc-Roussillon oplevede hun og familien også den romerske akvædukt ved Nîmes og byens romerske amfiteater.

”Det er det næststørste i verden efter Colosseum i Rom. Både teatret om akvædukten, som ledte vand fra bjergene til Nîmes i Romertiden, er ekstremt flotte og spektakulære. Det er fantastisk at tænke på, at man kunne bygge den slags for 2.000 år siden,” siger Helle Bødker efter ferien i en feriebolig i Languedoc-Roussillon.

Hun anbefaler også byen Nîmes og byens oldgamle centrum til shopping, restaurantbesøg og caféliv.

Fra sin feriebolig i Languedoc-Roussillon nåede Helle Bødker endvidere til Europas Grand Canyon; den 25 kilometer lange og 700 meter dybe slugt Verdon, som munder ud i søen Lac de Verdon.

”Søen er helt blå, og kløften er fantastisk at opleve både fra oven og nede i selve slugten,” siger Helle Bødker om en oplagt udflugt fra en feriebolig i Languedoc-Roussillon.

Middelhavet venter

Et andet velvalgt mål i en feriebolig i Languedoc-Roussillon er de lange sandstrande ved Middelhavet og Camargue, et vådområde ved Rhône-flodens udmunding med lyserøde flamingoer, hvide vildheste og sorte camargue-tyre, som vogtes af lokale cowboys.

Men en feriebolig i Languedoc-Roussillon er også perfekt til hjemlig hygge og driverliv.

”Mine to store døtre løb nogle ture om morgenen, inden det blev for varmt, men ellers slappede vi af og nød livet ved poolen ved vores feriebolig i Languedoc-Roussillon,” fortæller Helle Bødker.

Nem søgning

Hun fandt sit og familiens en feriebolig i Languedoc-Roussillon hos Feline Holidays.

”Bookingen gik fint. Det er let og overskueligt, og jeg fik udførlig information om betalingen og andre detaljer," siger Helle Bødker..

Du finder også nemt og sikkert en feriebolig i Languedoc-Roussillon, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Ved at abonnere på Feline Holidays’ nyhedsbrev, Feline Holidays Club, modtager du hver uge gode tilbud på ferieboliger og rejsetips, lige som du kan vinde præmier i vores konkurrencer.

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families en feriebolig i Languedoc-Roussillon med farverige markeder, lækker mad, smuk natur og masser af tid til familiehygge.