Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Rhone-Alpes. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
2-værelses lejlighed på 29 m² til 4 personer beliggende i residens "Le Jetay", 500 m fra centrum af Les Menuires.
2-værelses lejlighed på 29 m² til 4 personer beliggende i residens "Le Jetay", 500 m fra centrum af Les Menuires. Lejligheden ligger 200 m fra supermarked, 500 m fra indkøbscenter og 50 m til skisportsanlæg. Emne nr. 307-FR7358.640.10

Pak vandrestøvler, kikkert og feltflasker til ferien i en feriebolig i Rhône-Alpes i bjergene i det sydøstlige Frankrig.

En feriebolig i Rhône-Alpes er nemlig den perfekte ramme om naturoplevelser for alle feriepengene.

”Vi lejede en feriebolig i Rhône-Alpes for at prøve noget andet end daseferie ved stranden. Det var en succes. Vi fik en masse naturoplevelser og var ude at vandre med vores børn på 7, 10 og 13 år nær vores feriebolig i Rhône-Alpes. Det var en god oplevelse for os alle, selv om det var rimelig hårdt,” siger Gitte Bacci og anbefaler cykling på mountainbike ved en feriebolig i Rhône-Alpes.

Evig sne og gletsjere

Som eksempler på naturlige glæder ved en feriebolig i Rhône-Alpes nævner hun panoramaer med frodige, grønne bjerge heriblandt Europas højeste bjerg Mont Blanc med evig sne på toppen gletsjere, dybe kløfter i Le Vercors og dramatiske skift i vegetation og vejr.

”Vi nåede ofte op over trægrænsen, og vejret kunne hurtigt skifte fra sol til regn og sol igen. Det var fascinerende,” siger Gitte Bacci om en feriebolig i Rhône-Alpes.

Appetitten fra vandreturene og den friske bjergluft stillede hun og familien med lokale lækkerier som ostefondue og raclette, smeltet ost med kartofler og skinke som tilbehør.

De voksne kan skylle delikatesserne ned med lokale vine som Côtes du Rhône og Beaujolais.

En anden våd fornøjelse ved en feriebolig i Rhône-Alpes kan være badning i søer som Lac Léman, Lac d’Annecy og Lac Bourget ved kurstedet Aix-les-Bains. Handler det om storbyferie, kultur og shopping, kan man fra en feriebolig i Rhône-Alpes besøge blandt andet Lyon og Grenoble.

Fine pister

Til en skiferie er en feriebolig i Rhône-Alpes også i top ifølge Helle Petersen.

”Vores feriebolig i Rhône-Alpes lå 50 meter fra liften og et skiområde med 310 kilometer fine og velpræparerede blå, røde og sorte pister. Der var også skiskoler og legeland for børn,” fortæller Helle Petersen om en feriebolig i Rhône-Alpes.

Sammen med sin mand nøjedes hun med et liftkort til et afsnit med 35 kilometer pister.

”Det rakte til vores behov, for vi ville også slappe af og nyde solen på terrassen ved vores feriebolig i Rhône-Alpes. Liftkortene kan man trække i en automat og selv gradere det op og ned efter behov,” siger Helle Petersen.

Nem søgning

Hun fandt sin og familiens feriebolig i Rhône-Alpes med Feline Holidays.

”Bookingen gik fint og nemt. Og så er det rart, at telefonen bliver taget med det samme, når man ringer til Feline Holidays. Så er man fri for ventetid og musik i øret," siger Helle Petersen.

Du finder også let og sikkert en feriebolig i Rhône-Alpes, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig i Rhône-Alpes, hvor du får natur for alle feriepengene både sommer og vinter.