Smukke omgivelser og et dejligt mildt klima byder jer velkommen i Loire Dalen. Her finder I en perlerække af vidunderlige slotte, forskelligartede spændende attraktioner, herlige bade steder samt ikke mindst en skøn natur, der indbyder til såvel aktivitet som afslapning.
Vælg mellem 154 sommerhuse
Dette imponerende feriehus til 8 personer er placeret på grunden af ejerens smukke slot fra det 19. århundrede med udendørs fælles pool i nærheden af Chinon.
Dette imponerende feriehus til 8 personer er placeret på grunden af ejerens smukke slot fra det 19. århundrede med udendørs fælles pool i nærheden af Chinon med vingårde, og i området finder man de flotteste slotte. Emne nr. 135-FEI014

Loire Dalens prægtige natur og behagelige klima har siden 1300-tallet tiltrukket Frankrigs adel og konger, og derfor ligger der i hele regionen i dag en lang række smukke og yderst seværdige slotte, som er åbne for offentligheden.

Et af de mest besøgte renæssanceslotte er overdådige Chambord, der har en helt exceptionel arkitektur. Ud over at få en rundvisning på selve slottet er der i højsæsonen også mulighed for at opleve et spændende show med kæmpende riddere til hest, prøve en hyggelig rundtur i hestevogn i de rolige og fredelige omgivelser, tage på sejltur i kanalen foran slottet, eller leje cykler og begive jer rundt på den 15 km lange cykelrute, hvor I kommer tæt på det naturskønne område, slottet ligger i. Foretrækker I at vandre er der her hele 23 km vandrestier åbent for publikum. Kort over stisystemet fås i slottets reception.

De mange slotte i Loire Dalen har alle deres egenart og charme. Eksempelvis har slottet Chaumont en slotspark, der indeholder en unik samling af skulpturer i naturmaterialer, og Château de Villesavin kan præsentere en unik samling af tøj og tilbehør, som viser hvordan et standsmæssigt bryllup tog sig ud op gennem det 19. århundrede.

Loire Dalen har mange gode familieattraktioner med faciliteter, der sikrer jer mange timers herligt samvær med action, sjov og leg. Få feriens største adrenalinsus i en af ”trætops klatreparkerne” Leo Parc Aventure i Saint-Jean-le-Blanc, Parc Saint-Benoît Aventures i Chinon eller Natural’ Parc i Champtoceaux. Besøg dyreparkerne ZooParc von Beauval eller Bioparc von Doué-la-Fontaine eller tag børnene med på en interessant og lærerig tidsrejse på museerne La Petite Couère, Moulin de l’Epinay og Musee de la Prehistoire du Grand-Pressigny.

Floden Loire er med sine 1012 km Frankrigs længste flod, og den helt unikke mangfoldighed i det omkringliggende dyre- og planteliv kan I nyde enten til fods, på cykeludflugter eller fra vandsiden i kano. Det fantastiske naturskønne og alsidige landskab i Loire Dalen er endvidere optaget på UNESCO’s liste over verdenskulturarv.

Loire Dalen har selvsagt en naturlig forekomst af badevand og muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport, som kan nydes sommeren igennem. Prøv blandt andet bade stederne Parc de Loisirs du Lac de Maine og Parc de Loisirs Saint-Blaise. Foretrækker I at slå jer løs i store indendørs vandlande kan GlisséO, Aquavita og Spadium Centre Aquatique anbefales.

Leje af sommerhus Loire Dalen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Loire Dalen med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Loire Dalen på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Loire Dalen nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Loire Dalen - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Loire Dalen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Loire Dalen. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Loire Dalen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Loire Dalen her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Loire Dalen, et feriehus Loire Dalen eller en feriebolig Loire Dalen er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Loire Dalen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Loire Dalen nu!

Vælg mellem 154 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark