Først og fremmest er Den franske Riviera kendt for mondæne feriebyer og lækre strande, men har også meget andet interessant at byde på. Besøg blandt andet smukt beliggende, maleriske middelalderlandsbyer, det store udvalg af kunstmuseer og nogle af de hyggelige markedspladser med autentisk middelhavsstemning.
Vælg mellem 3.527 sommerhuse
Rummelig og moderne villa til 8 personer med en dejlig udendørs swimmingpool beliggende i Saint-Aygulf, med en fantastisk udsigt over bugten og til de røde Esterel-Bjerge.
Rummelig og moderne villa til 8 personer med en dejlig udendørs swimmingpool beliggende i Saint-Aygulf, med en fantastisk udsigt over bugten og til de røde Esterel-Bjerge. 1,5 km fra huset ligger bagerier, restauranter og markeder. Emne nr. 135-FCV450

Den franske Riviera også kaldet Côte d’Azur (den azurblå kyst) strækker sig fra grænsen til Italien og til Rhoneflodens delta. Hovedbyen er Nice, en farverig by, hvor både den atmosfærefyldte gamle bydel og strandpromenaden ”Promenade de Anglais” summer af liv. Det er en oplevelse i sig selv at slå sig ned her og iagttage alle de aktiviteter, som foregår.

Er I morgenfriske kan I, alle dage undtagen mandag, besøge det charmerende Saleya blomster- og grønsagsmarked i den gamle del af Nice. Nyd den herlige middelhavsstemning mens I slentrer rundt i de hyggelige gader, og måske tilmed lader jer friste af de mange spændende butikker. Til afveksling kan I besøge kunstmuseerne Matisse-museet, International Museum of Naive Art eller Chagall-museet.
Tag på en hyggelig cykeludflugt ad ”La Littorale”, den 15 km lange cykelsti, der fører jer fra Marina Baie de Anges til Port de Nice.

En af de ældste middelalderbyer i den sydøstlige del af den franske Riviera er den lille by Saint-Paul de Vence. Denne stort set intakte maleriske middelalderlandsby er også kendt for sine museer og gallerier, og er derfor et yndet turistmål. Saint-Paul de Vence er beliggende på en bakketop, og herfra har man en storslået udsigt over Alperne og det omkringliggende landskab. Et udsigtspunkt over særdeles naturskønne områder, der er rejsen værd.

Badebyen Antibes, der ligger mellem Nice og Cannes, blev oprindeligt grundlagt som en græsk koloni, og med en naturlig velbeskyttet havn har byen gennem tiden haft status som en meget vigtig handelsby. Prøv at gå en tur i de smalle, brostensbelagte gader i den velbevarede bymidte og nyd den hyggelige, autentisk atmosfære. Besøg også Château Grimaldi, der rummer en stor og varieret samling af Picassos værker, eller slå også et smut forbi et af byens små livlige markeder.

Den franske Riveras mange dejlige strande ud til lunt, turkisblåt badevand er hovedsageligt godt besøgt, men eksempelvis ved Plage Gazagnaire lige øst for Port Canto er atmosfæren mere rolig og børnevenlig. Vest for havneområdet i Cannes langs strandvejen ligger Midi Plage, der lige som Plage Gazagnaire er offentlige strande.

En lille times kørsel sydvest for Cannes ligger den rolige og knap så mondæne ferieby St. Raphaël i smukke omgivelser på grænsen mellem Massiv des Maures og Estérel kysten. Byen blev grundlagt som badeby i 1860, og har i dag ud over flotte sandstrande og marina også mange gode spisesteder og fine muligheder for shopping. Autentisk fransk atmosfære og charme findes især i den gamle bydel i St. Raphaël, Quartier du village, med små, snævre gader og skyggefulde pladser, hvor der hver morgen afholdes blomster- og grønsagsmarked.

Området omkring St. Tropez kan også byde på børnevenlige strande som f.eks. Plage de Bouillabasisse og Plage des Graniers, og i byen Cavalaire-Sur-Mer findes en hyggelig marina samt en skøn 3 km lang sandstrand, der sædvanligvis har god plads.

Leje af sommerhus Den Franske Riviera med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Den Franske Riviera med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Den Franske Riviera på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Den Franske Riviera nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Den Franske Riviera - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Den Franske Riviera. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Den Franske Riviera. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Den Franske Riviera hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Den Franske Riviera her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Den Franske Riviera, et feriehus Den Franske Riviera eller en feriebolig Den Franske Riviera er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Den Franske Riviera til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Den Franske Riviera nu!

Vælg mellem 3.527 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Frankrig

    Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
    7-værelses hus på 350 m² til 10 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende i L´isle Sur la Sorgue.