Emne nr.: 130-I57152
Emne nr.: 130-I57152

En villa med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde nøjagtig den villa, der imødekommer jeres ønsker. for så vidt angår det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige villaer.

Når du har fundet din villa, er det vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

En lang række villaer er opført tæt ved havet, så der er faktisk frit valg mellem en hel perlerække af attraktive ferieområder. Det er selvfølgelig helt op til jer, hvor I helst vil hen - men under alle omstændigheder kan I se frem til nogle dejlige og afslappende dage sammen. Og selvfølgelig med en enestående udsigt.

Flere af villaerne med havudsigt ligger i områder, hvor I blandt andet kan udfordre jer selv med sejl- og vandsport. Hvis I foretrækker at få det største udvalg af villaer at vælge i mellem, når I skal på ferie, kan I finde det her på Feline Holidays.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er den del af Danmark, der er mest forvent, hvad solskinstimer angår. Øen er meget populær blandt kunstnere, der bruger de lange sommerdage på at male landskaber.

Ønsker I at tilføre familieferien på Bornholm et maritimt islæt, kan en udflugt med båd anbefales. En af de mest kendte er turen fra Gudhjem til naboøen Christiansø.

Et museumsbesøg ud over de sædvanlige kan man opleve i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. På Moseløkke Stenbrudsmuseum kan man lære om brydningen af sten på Bornholm og tage med på en guided rundtur.

Hammerhavn er et oplagt sted at holde pause, når familien er på vandretur på Bornholm. Her er der små "vandhuller", og det er herfra, man kan tage med på bådture ud på det stålblå hav.

Fint afmærkede cykelstier sørger for, at du og din familie under trygge forhold kan opleve Bornholms skønneste naturområder.

Er I til eventyr, spænding og naturoplevelser i verdensklasse er en tur i luftballon over Opalsøen en oplevelser, der vil begejstre også børn og teenagere.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker din villa til markedets billigste pris her på domænet. Som kunde her på siden kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den villa, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 606 sommerhuse