Naturskønne omgivelser tæt ved mange spændende natur- og kulturhistoriske seværdigheder. Oplagt område til udøvelse af forskellige friluftsaktiviteter som eks. vandsport, vandring eller cykeludflugter. Sømarken ligger midt mellem børnevenlige badestrande af meget høj kvalitet.
Vælg mellem 154 sommerhuse
Pragtfuldt luksussommerhus til 6 personer på åben naturgrund i Sømarken.
Pragtfuldt luksussommerhus til 6 personer på åben naturgrund i attraktivt feriehusområde i Sømarken. Området byder på en flot sandstrand og et ægte bornholmsk røgeri. Emne nr. 130-I52614

Sømarken består af to områder. Vestre Sømark er et decideret sommerhusområde, mens Østre Sømark er et hyggeligt, lille fiskerleje hvor det traditionsrige Bakkarøgeri ligger. Til røgeriet hører et pragtfuldt spisested med autentisk indretning, hvor I med udsigt direkte ud til Østersøen kan sidde og nyde de mange skønne fiskespecialiteter.

Sandet på stranden ud for både Vestre og Østre Sømark er lidt groft og vandet bliver hurtigt dybt. Mere børnevenlige badestrande finde I mod nord ved Boderne og mod syd ved Sommerodde og ikke mindst Dueodde (ca. 8 km), der først og fremmest er kendt for at have en af Europas bedste sandstrande med ultrafint såkaldt flyvesand samt klart, rent badevand. Stranden er særdeles børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt, og her er gode muligheder for at dyrke windsurfing og anden vandsport. Fra den store parkeringsplads er der anlagt en mere end 500 meter lang rampe, der gør det muligt at medbringe cykler, barnevogne og kørestole forbi de høje klitter og helt ned til stranden. Ved parkeringspladsen er der kiosk, toiletter og busstoppested.

Lokationen Sømarken ligger i dejlige, naturskønne omgivelser bestående af fredede arealer, lidt skov samt lyngklitter. Ved Sømarken er der mulighed for at spille minigolf samt leje cykler. Bornholm er særdeles velegnet til cykling. Glæd jer over at have tid til at nyde den smukke natur sammen, for de korte afstande gør, at hele familien kan være med. Børnecykelruten på Bornholm er særlig trafiksikker, da den er lagt an på de mange gode cykelstier, øen har. Korteste etape er 6 km og den længste 33 km, og man kan sagtens blot vælge de områder og distancer, som har interesse og passer til familien.

Under tre kilometer fra Sømarken, i det naturfredede og rolige område tæt ved udløbet af Øleåen ligger Slusegård Vandmølle. Den er unik, idet den både er bygningsfredet, fuld funktionsdygtig og har offentlig adgang.

Bornholms tredjestørste by, Aakirkeby ligger kun 10 km fra Sømarken i rolige og fredelige omgivelser. I Aakirkeby ligger øens største og ældste kirke Aa Kirke, som dateres fra midten af 1100-tallet og med en døbefont, der har en helt særlig historie. På Aakirkebys hyggelige torv afholdes der sommeren igennem markeder, og byen har endvidere gode indkøbsmuligheder for både dagligvarer, egnsspecialiteter og kunsthåndværk.

Omkring 13 km nord for Sømarken har i fornøjelsen af at kunne besøge Danmarks femtestørste skov – Almindingen. Dette unikke og meget naturskønne område er særdeles oplagt til dejlige vandreture. Samtidig byder Almindingen på flere spændende naturseværdigheder som eks. Lilleborg og Gamleborg, den ca. 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen, Bornholms største sprækkedal Ekkodalen samt Rytterknægten, der har status som Bornholms højeste punkt (162 meter over havet).

Kom og oplev middelalderstemning og -aktiviteter for hele familien på det historiske oplevelsescenter - Bornholms Middelaldercenter (24 km). Det daglige program skifter hver dag igennem hele sæsonen, og i skolernes sommerferie er der særligt meget at opleve i børnehøjde! Her kan I gå på opdagelse på stormandsgården, i landbobebyggelsen, eller i den idylliske mølledal. Middelaldercenteret byder også på en indendørs udstilling, biograf og maleværksted, hvor man kan afprøve sine kreative evner som middelalderkunstner.

Leje af sommerhus i Sømarken med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Sømarken med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Sømarken har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Sømarken nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Sømarken - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Sømarken. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Sømarken. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Sømarken hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sømarken her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Sømarken, et feriehus i Sømarken eller en feriebolig i Sømarken er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Sømarken til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sømarken nu!

Vælg mellem 154 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.