Rønne indeholder store kulturhistoriske værdier, interessante museer samt et charmerende bymiljø og skønne badestrande. Byens beliggenhed er et centralt udgangspunkt for herlige cykel- og vandreture ud i den helt unikke natur, Bornholm har at byde på.
Vælg mellem 46 sommerhuse
Pænt rækkehus i 2 plan til 4 personer beliggende i Rønnes bymidte.
Pænt rækkehus i 2 plan til 4 personer beliggende i Rønnes bymidte nær butikker, caféer og et hyggeligt torvemiljø. Der er udgang til en mindre gårdhave med havemøbler. Emne nr. 130-I54402

Rønne er Bornholm største by, og ankommer man til Bornholm fra vandsiden er det Rønnes travle trafk- og erhvervshavn, man stævner ind i. Det er til gengæld en helt anden atmosfære, man møder i den gamle bydel i Rønne. Her kan I nyde de smukke og idylliske bindingsværkshuse og de hyggelige gader med toppede brosten, men læg også mærke til det historisk aftryk i form af de nyere murstenshuse, der ligger placeret ind imellem. De er opført efter de ødelæggelser som russiske bombardementer skabte ved afslutningen af 2. Verdenskrig.

Det summer af liv og stemning på Store Torv og i de omkringliggende hyggelige cafeer og butikker. Rønne har gode alsididt udvalg af både dagligvare- og specialbutikker. På markedsdagene præsenterer bornholmerne deres spændende og unikke produkter når boder med lokalt dyrkede grøntsager, hjemmelavet husflid, smykker og tøj mv. skyder op på torvet.

I Rønne kan I komme ind og opleve Bornholms traditionsrige stentøjsarbejde i Hjorths Fabrik, der blev grundlagt i 1859 og i dag fungerer som keramikmuseum med arbejdende værksteder, udstillinger og butik. Bliv klogere på det lokale borgerliv i slutningen af 1800-tallet med et besøg på By- og Havemuseet Erichsens Gård i Laksegade i Rønne, og besøg også Bornholms Museum, der formidler 10.000 års kulturhistorie. Kastellet og Forsvarsmuseet, lidt syd for Rønne, har også en spændende historie, I heller ikke må snyde jer selv for . . .

Der er findes flere dejlige sandstrande i og omkring Rønne. Ved Rønnes store lystbådehavn ligger Nørrekås Strand, en populær, lille sandstrand med badebro. Antoinette Strand er beliggende et par kilometer nord for Store Torv med god plads og fine muligheder for at finde læ. Dog skal man ved Antoinette Strand være opmærksom på bølgerne, hurtigfærgerne mellem Rønne og Ystad skaber. Det naturskønne område Galløkken, der ligger i kort afstand fra Rønnes centrum har også en herlig sandstrand, hvor I kan soppe og bade, bygge sandslotte, samle strandskaller og sten eller nyde solen og bare slappe af!

Vil I gerne bade indendørs har Rønne Svømmehal et svømmebassin med 40-meter vandrutsjebane, børnebassin samt udspringsbassin. Har I lyst til at udfordre hinanden med et spil bowling finder I faciliteterne til det hos Bowlingcenter Rønne.

Rønne er et rigtig fint udgangspunkt for både cykel- og vandreture. Pak rygsæk eller picnickurv og begiv jer ud i den unikke Bornholmske natur, der ikke findes tilsvarende andre steder i Danmark. Inspiration og turforslag kan fås på Bornholms Velkomstcenter – Turistinformation i Rønne.

Privat sommerhusudlejning i Rønne - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning i Rønne er i privat eje. Af samme årsag kan du i virkeligheden kun leje et privat sommerhus i Rønne. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Rønne hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Rønne? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat i Rønne hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Rønne
Her kan du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse i Rønne. Vi har samlet sommerhuse i Rønne fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er meget nemmere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Rønne på ét sted!

Leje af sommerhus i Rønne med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Rønne med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Rønne på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Rønne nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Rønne - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Rønne. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Rønne. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Rønne hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Rønne her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Rønne, et feriehus i Rønne eller en feriebolig i Rønne er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Rønne til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Rønne nu!

Vælg mellem 46 sommerhuse

Andre artikler om Rønne

  • Sommerhus Rønne Bornholm

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rønne Bornholm. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
    Sommerhus rønne bornholm Emne nr. 090-98878
Vis alle artikler om Rønne

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.