Ved Bornholms kyst præsenterer provinsbyen Nexø sig som en afvekslende og familievenlig feriedestination. Den lille by har sin egen charme og begejstrer med flere seværdigheder, et flot ølandskab og utallige udendørs aktiviteter.
Vælg mellem 170 sommerhuse
Sommerhus Nexø_121-95-2020
Emne nr. 121-95-2020

Fortryllende Nexø byder både på gode indkøbsmuligheder, familievenlige restauranter og hyggelige caféer. På en tur gennem havnebyens gader vil familien uden tvivl føle sig godt tilpas.

Et af de bedste steder i bymidten er det skønne torv med de gamle bindingsværkshuse. Men også havneområdet med den maritime stemning lokker med lækre specialiteter, der nænsomt tilberedes på de hyggelige restauranter og caféer.

Familier, der elsker at holde ferie i rolige omgivelser, men stadig vil befinde sig tæt på såvel byliv som natur, vælger altså ikke helt forkert, når de beslutter sig for en ferie i Nexø. Her kan man opleve lidt af alt det gode, Bornholm har at byde på.

Vidunderlige strande og et enestående naturlandskab begejstrer gæsterne på ferieøen Bornholm. Her lokker blandt andet Balka Strand, der ligger blot 2 km fra Nexø. Stranden er blandt øens mest populære og strækker sig over flere kilometer.

Her kan man nyde en stranddag godt beskyttet for vinden og med garanti for lavt og klart vand, hvor hele familien kan bade ubekymret. Direkte ved stranden ligger også en kiosk, hvor man kan leje pedalbåde eller surfudstyr, alt efter hvor actionpræget dagen skal være. Der er på alle måder lagt op til en familievenlig dag med lige del sport og afslapning.

Lidt væk fra stranden præsenterer Nexø sig med sin fantastiske flora og fauna. Tag på herlige vandreture gennem de fortryllende skove og plantager eller følg en af de mange stier gennem det flotte område.

En cykeltur er heller intet problem, og takket være øens mange seværdigheder kan man altid tage på en spontan opdagelsestur i området, uanset hvor man befinder sig.

Et skønt naturområde er Balkalyngen syd for Nexø, der er Danmarks eneste sandstenshede. En del af området er vildtreservat, og her kan man opleve øens særlige dyreliv helt tæt på.

I kan også holde øje med de mange fuglearter, hvis I tager til det attraktive skovområde Almindingen. Planlæg også gerne en lille picnic i området med de herlige skovsøer, der indbyder til afslapning og familiehygge i fredelige omgivelser.

En af øens mest populære attraktioner er sommerfugleparken, der ligger lidt udenfor Nexø. Særligt de tropiske sommerfugle er et hit blandt parkens gæster.

I havneområdet ved Nexø kan I beundre de gamle lagerhaller, hvor også byens museum og Bornholms Jernbanemuseum har hjemme.

En af øens traditioner er silderøgerierne. Når man holder ferie i Nexø, kan man derfor ikke komme udenom et besøg hos et af de gamle røgerier, hvor der i dag stadig ryges efter gammel tradition - I vil ikke fortryde besøget her!

Joboland Brændegårdshaven i Svaneke er en forlystelsespark med masser af attraktioner, natur og familiefornøjelser. Her vil alle familiens medlemmer få sig en herlig dag. Et andet godt sted for en familieudflugt er det store Middelaldercenter i Gudhjem.

Leje af sommerhus i Nexø med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Nexø med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Nexø er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før.Feline er sommerhusudlejning i Nexø på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Nexø - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Nexø. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Nexø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nexø her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nexø, et feriehus i Nexø eller en feriebolig i Nexø er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Nexø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nexø nu!

Vælg mellem 170 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.